- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Femeile pe care bărbaţii le urăsc

Scris de: Editor la data Noiembrie 16, 2013 @ 20:34 in Timp liber | No Comments

Există anumite tipologii de oameni foarte greu de suportat în general, există bărbaţi cu care femeile nu pot convieţui şi femeie de care bărbaţii se feresc.

Pe aceste femei, cei mai mulţi bărbaţi “le urăsc” sau doar le antipatizează pentru că, de fel, au o trăsătură insuportabilă.

Pentru majoritatea bărbaţilor, ele sunt:

1. Femeile care cicălesc- Oricât de speciale ar fi, oricât de frumoase sau de inteligente, femeile care fac reproşuri continuu sunt cele mai puţin apreciate de bărbaţi.

Dacă nu se poate abţine de la critici răutăcioase, dacă vorbeşte mult şi prost sau dacă îi lipseşte complet diplomaţia, o femeie poate fi sigură că nu va câştiga nicio uptă pe termen lung în relaţiei ei şi va rămâne, cel mai probabil, singură.

2. Femeile foarte depresive- Când femeile lasă garda jos şi îşi arată slăbiciunile e uman, e emoţionant pentru un bărbat care oricând îşi doreşte să îşi protejeze iubita.

Dar când tristeţile continuă ca şi cum ar fi un stil de viaţă, dacă momentele de depresie sunt aproape zilnice, atunci să nu ai pretenţia ca el să nu fugă de tine. Pentru că iubitul tău nu e nici tatăl tău, nici doctorul tău…

3. Femeile dependente de bărbaţi- Sunt foarte puţini bărbaţi care apreciază acest gen de partenere pentru că dorinţa de a nu fi constrânşi este o caracteristică preponderent masculină.

Apoi acestea nu le permit să le fie dor, agasându-i cu telefoane, cu întâlniri, cu lipsa de viaţă proprie. Bărbaţii îşi doresc să cucerească continuu chiar şi dacă aceeaşi femeie, să fie stimulat de prezenţa parteneri, să aibă hobby-uri şi ieşiri separate.

Cu cât trăieşte aşa cu atât mai mult se apropie de partanera sa, dacă o iubeşte cu adevărat.

4. Femeile care cred că totul se învârte în jurul lor- Poate sună a contradicţie, dar nu trebuie decât să fii mai atentă ca să îi poţi înţelege – bărbaţii iubesc o femeie care are încredere în ea, dar fug de cea care îşi întinde încrederea în sine la limitele cu egocentrismul.

De fapt, cine şi-ar dori să convieşuiască cu o persoană pentru care singurul lucru care contează e propria persoană?

sursa: one.ro

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/11/16/femeile-pe-care-barbatii-le-urasc/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.