BlogPost.Timpul.md

Femeile pe care bărbaţii le urăsc

cele-mai-idioate-30-de-intrebari-pe-care-femeile-obisnuiesc-sa-le-puna-barbatilor-in-timpul-unui-meci-de-fotbal-18452397

Există anumite tipologii de oameni foarte greu de suportat în general, există bărbaţi cu care femeile nu pot convieţui şi femeie de care bărbaţii se feresc.

Pe aceste femei, cei mai mulţi bărbaţi “le urăsc” sau doar le antipatizează pentru că, de fel, au o trăsătură insuportabilă.

Pentru majoritatea bărbaţilor, ele sunt:

1. Femeile care cicălesc- Oricât de speciale ar fi, oricât de frumoase sau de inteligente, femeile care fac reproşuri continuu sunt cele mai puţin apreciate de bărbaţi.

Dacă nu se poate abţine de la critici răutăcioase, dacă vorbeşte mult şi prost sau dacă îi lipseşte complet diplomaţia, o femeie poate fi sigură că nu va câştiga nicio uptă pe termen lung în relaţiei ei şi va rămâne, cel mai probabil, singură.

2. Femeile foarte depresive- Când femeile lasă garda jos şi îşi arată slăbiciunile e uman, e emoţionant pentru un bărbat care oricând îşi doreşte să îşi protejeze iubita.

Dar când tristeţile continuă ca şi cum ar fi un stil de viaţă, dacă momentele de depresie sunt aproape zilnice, atunci să nu ai pretenţia ca el să nu fugă de tine. Pentru că iubitul tău nu e nici tatăl tău, nici doctorul tău…

3. Femeile dependente de bărbaţi- Sunt foarte puţini bărbaţi care apreciază acest gen de partenere pentru că dorinţa de a nu fi constrânşi este o caracteristică preponderent masculină.

Apoi acestea nu le permit să le fie dor, agasându-i cu telefoane, cu întâlniri, cu lipsa de viaţă proprie. Bărbaţii îşi doresc să cucerească continuu chiar şi dacă aceeaşi femeie, să fie stimulat de prezenţa parteneri, să aibă hobby-uri şi ieşiri separate.

Cu cât trăieşte aşa cu atât mai mult se apropie de partanera sa, dacă o iubeşte cu adevărat.

4. Femeile care cred că totul se învârte în jurul lor- Poate sună a contradicţie, dar nu trebuie decât să fii mai atentă ca să îi poţi înţelege – bărbaţii iubesc o femeie care are încredere în ea, dar fug de cea care îşi întinde încrederea în sine la limitele cu egocentrismul.

De fapt, cine şi-ar dori să convieşuiască cu o persoană pentru care singurul lucru care contează e propria persoană?

sursa: one.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog