BlogPost.Timpul.md

Drept la replică. Angela Brașoveanu: Punkt și de la capăt. Fără Pizdeț

Dreptul la replică semnat de directorul revistei Punkt, Angela Brașoveanu, la articolul Țeparii, publicat astăzi de site-ul moldova.org.

Da, a fost o greșeală de management.

Ne-am inchipuit (inițial) că, dacă facem un produs de lux, oamenii trebuie plătiți bine (mult mai bine decât media pe piața locală). Prima greșeală. Bazându-ne pe promisiunile unora și pe admirația altora. Recunosc, am administrat foarte prost aceste promisiuni și aceste admirații. Ele s-au dovedit a fi mai mult sau mai puțin sau mult prea de tot platonice. Lanțul s-a rupt în fața plăților. Mi le asum. Inițial mi se părea că cel mai important lucru este să faci un produs bun, ca semn de respect pentru cei care te citesc sau, dacă nu te citesc, (cu atât mai mult) te bat pe umăr, fizic sau epistolar, zicând: faceți un lucru mare! E o amăgire și o autoamăgire. Pentru că 80 la sută din timp îți ocupă alergatul după bani. Ca să poți să-i plătești (sau nu) pe cei care, ulterior, vor face declarații de genul. Și care lucrează de mântuială, pentru că așa fac scriitorii de geniu (n-am ghilimele, dar se subînțeleg) – se coboară cu greu la meseria de jurnalist. Sau au plecări de una-două-trei săptămâni. Sau mahmureală. Sau lipsă de mood.

În obligațiile soției distinsului intra simplul fapt de a asigura pe site un content diferit de cel din revistă. Nu s-a întâmplat. Decât, în câteva luni, două interviuri. Care erau prea slabe ca să apară în revistă. În rest, 5-7 pagini de revistă. De cele mai multe ori demne de a fi întoarse înapoi la autor. Dar, la capitolul autopromovare, într-adevăr, familia regală pălește. Orice familie regală pălește. Da. Îmi pare extrem de rău că suntem în întârzire (absolut dezonorantă, dar explicabilă din punct de vedere politic sau al conjuncturii pieței de publicitate la moment) cu plățile.

Nu-mi face deloc plăcere să recunosc că, din punct de vedere comercial, anul acesta nu a fost un succes. Am făcut numeroase proiecte, aprobarea cărora o așteptăm. Promit, însă, dlui Vaculovski (Ne aducem aminte de supărarea Domniei sale cu regretatul Alexandru Mușina, apoi cu alți oameni și alte ediții periodice… Deci, e un parcurs firesc…) și distinsei sale soții, că datoriile față de altețele sale vor fi achitate în ultimul rând. După ce voi achita datoriile tuturor autorilor sau colaboratorilor valoroși. Dar voi face tot posibilul. Inclusiv, daca vor binevoi, si un eveniment opulent, in cazul unei eventuale cumătrii.

de Angela Brașoveanu

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog