BlogPost.Timpul.md

Realizam cit de bine am hranit sufletul in tinerete, doar la batrinete

1e04112097494b5f7eecf73bfd751591

Cred ca este esential sa imi apara astfel de ginduri, mai ales acum in tinerete, fiindca daca sa privim astfel de idei cind vom fi batrini nu vad care ar fi sensul atunci sa meditez.
Mai ales atunci cind nu mai este posibil sa schimbi ceva.

Suntem un suflet care detine un corp si nu viciversa. Iar importanta sufletului este esentiala. Zi de zi ne confruntam cu zeci de mii de situatii, pe care suntem nevoiti sa le rezolvam, sa alegem intre suflet, trup si multe alte prioritati. Astfel daca nu suntem vigilenti suntem dispusi sa oferim prioritate unor lucruri materiale sau trupesti, iar sufletul sa ramina in umbra.
Acest lucru se intimpla usor fiindca dorintele si psihologicul nostru sunt mai puternice decit sufletul nostru care este tolerant si rabdator (ce este un stereotip).

Multe probleme personale apar din neconcordanta aceasta interioara, multi oameni ajung “goi” sulfeteste cind sunt batrini, fiindca nu au fost destul de intelepti in tinerete pentru a asculta necesitatile sufletesti. Iar acest lucru se observa chiar si la cei mici, mai ales in societatea materialista si bazata pe consum in care cresc.

Stiu pare neesential impulsurile ce vin din partea sufletului, dar totusi el reprezinta vointa “pura” si legatura directa cu adevarata noastra “personalitate”.
Doar apelind la aceste impulsuri fiecare are posibilitatea sa traiasca cu adevarat in totala libertate.

sursa: timotinvictor.wordpress.com


blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog