BlogPost.Timpul.md

O femeie frumoasa …

9ebb68cbb23a24897bdfff965bc1e26b

…este linistita sufleteste, simte impacare cu sinele si sprijin din partea barbatului ei. In orice zi poate sa se imbrace in orice isi doreste fara sa se gindeasca daca va fi apreciata si iubita pentru vestimentatia bine asortata. Prin imbracaminte ea trebuie doar sa isi exprime propriile emotii si trairi sufletesti, dispozitia interioara care are nevoie sa fie degajata prin toata natura sa.

Cea mai importanta este ea si ce isi doreste ea. Sa traiasca pentru sine si pentru realizarea dorintelor sale. Nu vorbesc despre cele sexuale sau oricare fizice si materiale, acestea sunt satisfacute impreuna cu barbatul de linga ea. Si anume doar asa poate fi, fiindca vorbesc despre femeia inteligenta si isteata, care cunoaste ce vrea si este sigura de relatia sa, de dragostea barbatului sau. Ea iubeste pentru ca asa doreste ea. Iubeste si se daruie fara ca sa astepte ceva inapoi si in aceeasi maniera este iubita si de barbatul sau. Nu vreau sa intelegeti ca vorbesc despre iubirea platonica, fiindca nu cred in ea. Eu cred in iubirea matura, acea in care persoanele sunt responsabile si inteleg alegerile care le fac, ei lupta pentru ce isi doresc, pentru relatia lor, pentru a crea ceea ce au in plan.

Planuri sunt multe si pe perioade diferte. Important este sa traim totusi cu ziua de azi si sa ne bucuram de situatiile, pe care ni le rezerveaza. Iar tot ce am trecut in amintirea noastra sa fie sprijin pentru perioadele dificile si insuportabile la prima impresie. In orice exista un sens iar situatiile in care nimerim detin sensul prin ele.

Barbatul este cel ce face o femeie frumoasa, iar femeia este cea ce face un barbat puternic.

sursa: timotinvictor.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog