BlogPost.Timpul.md

Iubim slăbiciunile noastre

Cross-Training-and-Creative-Problem-Solving

Sintem slabi si neputinciosi, si in ziua de azi este la moda sa fii asa. Printre altele aceasta se intimpla datorita tehnologiile existente ce aveau ca scop sa ne faca viata mai usoara si sa avem mai mult timp pentru lucruri personale.

Avem scaune moi si confortabile, la orice pas este transport public sau detinem masina personala, daca e vara si canicula numaidecit trebuie sa avem conditioner in casa si in masina, altfel ne sufocam de caldura. Daca e iarna si frig atunci nici din casa nu dorim sa iesim fiindca e ger si viscol. Preferam sa aminam intilnirile cu prietenii sau sa absentam de la munca, doar sa nu ne opintim prin zapada si ger. Sarmaneii doar suntem atit de neajutorati.

Insa cei care duc asa mod de viata scapa din vedere imaginea globala a acestui fenomen.
Orice comoditate in plus, inseamna inca un minus pentru organism. Se primeste ca devenim tot mai slabiti si mai slabiti, insa nu este atit de grav, fiindca organismul nostru este capabil sa suporte si sa se adapteze aproape la orice.

Totusi cea mai mare pierdere este suportata de creierul nostru. El nu mai simte presiune din exterior si intra in stare de lenevie acuta.

Pentru dezvoltare creierului nostru are nevoie de crize, de situatii dificile, de presiune din exterior, daca noi intram in stare artificiala de hibernare atunci sansele ca sa raminem in ea sunt destul de mari, fiindca in asa stare este confortabil sa te afli. Fiindca mereu dai vina pe cei din jur sau pe sistem, daca ceva nu merge cum trebuie.
Ai posibilitatea mereu sa gasesti scuze de ce dorintele tale nu au capatat viata. De obicei de la astfel de persoane nici nu poti cere foarte multe, fiindca nici ei nu cer foarte multe de la sine.

Foarte curios, cum destinatia lucrurilor si a vietii poate fi interpretata gresit. Insa prin aceasta si este unic omul, caci doar el din toate vietuitoarele poseda darul creativitatii.

sursa: timotinvictor.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog