BlogPost.Timpul.md

Dedicat celor care nu pot adormi seara din cauza lucrurilor care îi fac să se trezească dimineața

0cd28fecd7ce7b9da4d337f3925dbcba

Să vă spun ceva despre trezitul de dimineață devreme. Acest articol nu este nicidecum dedicat celor care se trezesc dimineața și se plâng că sunt obosiți și că au dormit puțin. Și desigur nici celor care ajungînd vinerea se bucură din toată inima că vor putea să doarmă în week-end pînă mai tîrziu.

Acest articol este dedicat celor care nu pot adormi seara din cauza lucrurilor care îi fac să se trezească dimineața. Sunt persoanele care știu ce vor, și fac ceea ce le place. Și desigur la acest subiect sunt multe dileme și discuții filosofice. Mulți spun că sunt multe lucruri care ești nevoit să le faci și ele nu mereu îți sunt pe plac, dar oare atît timp cît îți utilizezi timpul pentru a face aceste lucruri și îți trece viața o dată cu ele, nu e mai bine să îți placă să le faci dar fiind conștient că ești nevoit să le faci ? Nu sunt pentru a accepta orbește ceea ce ești nevoit să faci, dar atît timp cît ai făcut tot posibilul să eviți aceste lucruri sau să le delegi și nu ți-a reușit, iar în final ești nevoit să le faci personal … atunci mai bine este să le faci cu inima deschisă și în cunoaștere de cauză.

Cînd opui rezistență se irosește energie fizică și psihologică, iar ea este limitată. Devine desigur nelimitată cînd circuitul energetic nu este închis de conflict și rezistență. Este un lucru fin, care toți îl simt însă puțini îi acordă atenție.

Vreau ca să fii persoana care se trezește nerăbdător dimineața datorită lucrurilor care te așteaptă să le faci. Să fii persoana care face cei place și realizează ceea ce este nevoit să facă. Acea persoană care are scopuri personale, are lucruri care îi place să le facă, lucruri care lea ales singură, dar nu iau fost agățate de cineva, de societate, familie, prieteni, media și alte surse.

Mâine e o nouă zi, la ce oră te trezești ? Vei face ce îți place ?

sursa: timotinvictor.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog