BlogPost.Timpul.md

Voronin și Dodon nu mai au răbdare

voronin-dodon-1

Gălăgie azi în Chișinău.

Comuniștii au inițiat moțiunea de cenzură Guvernului Leancă, iar Dodon se ține scai de ideea de al demite prin referendum pe Chirtoacă.  Nu înțeleg dece Dodon crede că el va conduce mai bine Capitala? La fel, comuniștii au impresia că dacă demit acum Guvernul, lucrurile în țară vor merge strună. Am mai spus-o, este tîrziu să faceți schimbare în Capitală și în țară acum, cînd a mai rămas puțin timp pînă la Locale și alegerile Parlamentare ordinare. Hai, aveți puțină răbdare, de ce să se cheltuie iar milioane pentru acest referendum și iar prin demiterea Guvernului să se formeze o criză politică?

Acum, Voronin și Dodon au format front comun. Consilierii PCRM din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) susțin ideea demiterii prin referendum a Primarului General, iar Dodon și echipa lui din Parlament susțin ideea demiterii Guvernului, inițiată de fracțiunea comuniștă. Atît Dodon cît și Voronin nu au șanse în realizarea acestor idei. Pentru organizarea referendulmui sînt necesare 2/3 din voturile consilierilor din CMC, ceea ce este puțin probabil să le adune, ne mai vorbind de Voronin care are nevoie de 51 de voturi ale deputaților. Și, ce folos că s-au alăturat la această idee năstrușnică Dodon și echipa lui, doar asta este o picătură în mare.

Liberalii lui Ghimpu nu vă vor susține demiterea Guvernului, iar liberalii reformatori, chiar dacă sînt supărați pe membrii Coaliției de guvernare la fel, nu vor recurge la un asemenea pas. Așa că, nu există sorț de izbîndă și comuniștii își dau bine seama de acest lucru.

Voronin nu are răbdare să pună din nou mîna pe putere și vrea cu orice preț crearea situațiilor de provocare a alegerilor anticipate. Plus, ne dăm bine seama, că ei doresc acum crearea unei situații precare în țară și cu ocazia Summit-ul de la Vilnius, unde Republica Moldova va parafa Acordul de asociere cu UE.

Chiar dacă comuniștii s-au declarat pentru integrarea Republicii Moldova în UE, acțiunile lor de acum vorbesc contrariul. Şi iarăşi, acţiunile revoluţioniste intreprinse de aceştia sînt doar un chinval zîngănitor.

Vieru.eu

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog