BlogPost.Timpul.md

Enoriașii au protestat, comuniștii au profitat

Ramin Mazur, 11 octombrie

Consider justificat protestul de azi al credincioșilor ortodocși față de modificările la Codul Contravențional care prevăd anularea sancțiunilor pentru propaganda homosexualității, pedofiliei și altor relații decât cele de familie. Însă, nu cred că felul cum și-au manifestat nemulțumirea este tocmai ortodoxă. S-a făcut exces de zel care au demarat în violență. Nu cred că Dumnezeu anume așa vrea să luptăm pentru valorile spirituale și cauza Lui.

În același timp, este josnic faptul, că deputații comuniști în contextul acțiunilor revoluționiste pe care le organizează în ultima perioadă, au profitat de protestul enoriașilor și s-au alăturat. Aceștia au împiedicat polițiștii să mențină ordinea publică prin formarea unui lanț viu, care totodată împiedica accesul în clădirea Palatului Republicii. Acțiunile lor pot fi calificate ca fiind provocatoare și anarhice. Nu este demn pentru pentru aleșii poporului să aibă un asemenea comportament. Ce exemplu au dat ei în acest caz? Au sfidat autoritatea poliției și au încurajat dezordinea publică.

În agonia lor de reveni la putere, comuniștii nu-și mai controlează acțiunile, astfel dau dovadă de incapacitate de a se impune ca opoziție parlamentară demnă de a reprezenta electoratul său.

De asemenea, deputații care au votat pentru modificarea art. 90 (1) al Codului Contravențional, trebuie să-și asume responsabilitatea, căci combat valorile spirituale ale acestui popor și denaturează valoarea familiei.

Vieru.eu

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog