- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Trucuri pentru mâini frumoase și catifelate

Scris de: Editor la data Octombrie 10, 2013 @ 16:24 in Sănătate | No Comments

Este foarte important pentru o femeie să aibă grijă de pielea ei, atât de cea de pe față care necesită o îngrijire deosebită, dar și de cea de pe mâini, despre care se spune că “trădează vârsta”.

Pielea mâinilor îmbătrânește mult mai repede și se ridează ușor; de altfel, știm deja că pielea de pe mâini, odată ridată, nu își mai revine. Iată câteva trucuri pe care le puteți folosi zi de zi pentru a avea o piele fină de la încheieturi până în vârful degetelor:

  • Protejați-vă mâinile tot timpul anului: pielea de pe mâini este foarte sensibilă la razele de soare, așa că, pe lângă cremă de mâini, puteți folosi și o loțiune de soare, atât vara cât și iarna.
  • Folosiți săpunuri adecvate:  evitați să folosiți săpunuri și loțiuni ce sunt agresive cu pielea voastră. Citiți cu mare atenție eticheta săpunului și nu folosiți produse ce conțin triclosan. Aceasta este o substanță ce omoară microbii, dar – în produsele de calitate – este înlocuită de dezinfectați naturali, precum uleiul de eucalipt.
  • Evitați apa prea caldă sau prea rece: pentru a vă spala pe mâini, folosiți apă ce este la temperatura camerei, nici prea rece, nici prea fierbite, altfel pielea se va usca și va pierde stratul protector de subum al mâinii.
  • Folosește ulei pentru mâini: dacă tenul tău este gras, atunci mâinile tale pot fi uscate. Identifică tipul pe piele pe care îl ai și așa vei ști cum să-ți îngrijești corect mâinile. Mâinile extrem de uscate pot fi tratate în mod natural folosind uleiul de măsline. Fă săptămânal o baie a mâinilor cu ulei de măsline și pielea ta va arăta și se va simți grozav.
  • sursa: http://hottie.ro [1]
blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/10/10/trucuri-pentru-maini-frumoase-si-catifelate/

URLs in this post:

[1] http://hottie.ro: http://hottie.ro/

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.