BlogPost.Timpul.md

Cum sa devii o papusa conflabila?

doll_b582b04f49

Pe Loredana o cunosc din copilărie. Am învățat cu ea într-o școală, am fost chiar și bune prietene cu ea în adolescență. Dar vă mărturisesc că atunci când împărțeam cu ea fiorul primei iubiri, nu mă gândeam nici pentru o fracțiune de secundă, că va deveni ceea în ce s-a transformat azi.

Era o fată ca multe altele, ba chiar una foarte rușinoasă, timidă. Asta până nu a început să facă sex în scara blocului cu iubitul ei, iar când se certau, cu prietenii lui. Prietenia dintre noi s-a rupt din motive că o luasem pe căi total diferite din toate punctele de vedere, iar cu timpul am început să aud și să văd că face ceea ce nu mi-am imaginat vreodată că o să fie în stare să facă acea fetiță sfioasă, care roșea atunci când băieții o trăgeau de cosițe.

Prin clasa a zecea, „emanciparea” Loredanei se conturase printr-un tatuaj deasupra feselor, pe care îl demonstra cu multă mândrie. Totuși mă întrebasem de ce și-l făcuse, pentru că în scara unde locuia, nu aveau lumină și cam cheltuise bani degeaba. Sau poate scara blocului era în trecut? Poate deja trecuse la „next level”?

Într-adevăr! Pe lângă multele aventuri amoroase pe care le avuse cu băieți, bărbați, însurați, divorțați și așa mai departe, fata hotărâse să se facă gospodină și să-și caute și un gospodar. După ce fusese târâită prin poienițe, mașini și numai ea mai știe pe unde, fata se apucă să-și ghicească ursitul.

Îl găsi nu foarte greu. Acesta locuia cu un etaj mai sus, era însurat și avea și un băiețel nou-născut. Nu știu cum l-a vrăjit, dar la balconul ei tot mai des a început să răsară el. Fumau amândoi și râdeau în hohote.

Loredana când era mică a spus că își urăște tatăl pentru că le-a părăsit familia și s-a dus la altă femeie. Ea zicea atunci că niciodată nu va face un asemenea rău altui copil, precum fusese și ea odată. Ce ironie!

Astăzi Loredana se iubește tot cu vecinul de de-asupra, care deja la ea locuiește, iar fosta soție a acestuia, împreună cu copilul, stau tot cu un ataj mai sus. Aceștia nu s-au mai căsătorit nici azi, după atâția ani. Totuși amorul lor a luat o altă formă. Îi văd de multe ori la balcon cum își dedică pumni reciproci, se numesc cu cele mai josnice cuvinte și urlă așa, ca să-i audă toate casele vecine.

Uneori o văd cum fumează plângând, deși asta se întâmplă destul de des, apoi vine el și scenariul evoluează în felul următor: se trimit prin toate borțile, se bat, se plesnesc peste față, apoi el o cuprinde și se începe „împăcarea”. Se împacă ei făcând sex, în așa mod ca să audă și să vadă toți. Uneori ea continue să fumeze, iar el să o „împace” pe la spate.

Nu știu de ce fata care roșea ușor în copilărie și care a zis că niciodată nu va deveni amanta unui bărbat însurat, a ajuns să-și trăiască viața pe „scena” unui balcon, spre deliciul locatarilor de vis-a-vis, trecuți de 60 de ani și fără bani pentru abonamente TV cu posturi porno incluse. Nu știu cum a putut să se transforme Loredana pe care o știam, într-o curvă ordinară, într-o păpușă gonflabilă, cu visul de a deveni actriță, neîmplinit.

Poate de vină sunt genele? Totuși ea a evoluat puțin! Mama ei făcea sex pentru bani, nu contează pentru cât. Ea totuși prestează un fel de… voluntariat! Ce să zici? Femeie cu suflet mare!

sursa: http://suntscorpie.blogspot.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog