BlogPost.Timpul.md

Nimeni nu e perfect

merlin-monro

De ce comitem greşeli? Pentru că suntem imperfecţi? Sau poate nu ne dăm toată silinţa cînd facem ceva? Poate nu tragem atenţie la felul în care procedăm sau ne lăsăm prea uşor distraşi?  Poate suntem prea lenoşi în felul nostru de a fi? Posibil oare să ne fie sortit eşecul?

Posibil că totul se întîmplă cu un motiv anume şi o cauză definită, posibil greşelile nu fac o excepţie…  Ok, eu nu cred în soartă. Comitem greşeli pentru că putem. Comitem greşeli pentru că ele fac parte din natura noastră omenească. Noi toţi cunoaştem sau măcar ar trebui să cunoaştem că unicul lucru asupra cărui avem controlul deplin suntem noi însuşi, faptele pe care noi le comitem şi nu cele ce se comit asupra noastră. De ce comitem greşeli… pentru că deţinem abilitatea de a alege, dar încă n-am ajuns s-o deţinem pe cea de a “alege corect”, iată de ce!  Sunt multe motive de ce o facem, dar pot oare greşelile să reprezinte o necesitate a vieţii? Desigur că nu ne place să le comitem dar fiecare greşeală ne învaţă ceva, ne ajută să evaluăm ca personalitate. Ok, pe unii mai puţin ca pe alţii dar anume acesta e scopul final.

3ca6029222eb8b097d4df4cc60be5295

Greşelile reprezintă un instrument de învăţare şi prin faptul că le săvîrşim învăţăm ceva ce nu am cunoscut pînă la moment, înţelegem cîte puţin din viaţă şi ceva mai mult despre noi însuşi. Un eşec nu te face mai puţin intelegent sau mai puţin capabil decît altă persoană, de fapt anume cei ce nu se tem să eşueze sunt mai susceptibili pentru lucruri noi şi niciodată nu stau pe loc, evaluînd mereu. O lume fără eşecuri ar fi o lume fără provocări. Pe cît de plictisitoare ar fi viaţa noastră dacă nu am tinde permanent spre ceva mai bun. Să nu uităm că un eşec poate reprezenta o oportunitate, dar de asemenea poate fi şi o sentinţă pe viaţă, consider că anume de noi depinde pe care cale s-o luăm. Pe cît de severă n-ar fi o greşeală ea întotdeauna are meninţa de a ne ajuta, fiind precum o măsură a ceea ce facem.

5fd14939416ff78fbc35fc9b836d40f3

 

Uneori greşelile noastre pot să-i afecteze pe alţii în aceeaşi măsură ca şi pe noi, e important să învăţăm din întreaga experienţă, din ceea ce o greşeală înseamnă pentru noi cît şi pentru persoana implicată. Cele mai nefericite greşeli sunt acelea pe seama cărora nimeni nu face concluzii.  Deci fiţi mult mai deştepţi şi absorbiţi din fiecare eşec o experienţă nouă, negativă – ce nu trebuie repetată şi pozitivă – ce vă va ajuta în alte situaţii. Ţineţi minte că anume majoritatea oamenilor de succes sunt cei ce deţin  experienţa celor mai numeroase eşecuri. De cele mai dese ori, corejarea unei greşeli este mult mai dificilă decît simplul fapt de a recunoaşte că aţi comis-o. Acceptarea lor reprezintă o parte din felul în care ne acceptăm pe noi însuşi ca fiinţe umane, ca nişte exploratori ai necunoscutului şi nu cei ce sunt legaţi de obiceiuri. Fiecare persoană deţine undeva în interiorul său contul propriilor eşecuri şi propriilor succese, doar de noi depinde spre care va fi înclinată balanţa…

Şi ultimul lucru…

“Dacă promisiunile sunt făcute pentru a fi încălcate, atunci greşelile sunt făcute pentru a fi iertate.”

sursa: http://crazywitchdoctor.

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog