- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Subsecvent, RELIEFEZ: Tudor, LASĂ FU®MATUL!

Scris de: Veaceslav Balacci la data Octombrie 4, 2013 @ 08:32 in Actualitate | 3 Comments


La 16 septembrie, după ce tânărul şi zglobiul general al Vămii moldoveneşti a încercat să-mi închidă gura prin nişte acuzaţii de doi bani, făcute public [1] şi fără prezentarea cărorva probe, cu încălcarea prezumţiei nevinovăţiei şi dreptului la apărare, i-am adresat lui Baliţchi o cerere prealabilă  [2]prin care am solicitat DEZMINŢIREA informaţiei calomnioase.

Prin acea cerere i-am solicitat de asemenea lui Bandiţchi prezentarea SCUZELOR PUBLICE şi compensarea prejudiciului moral, pe care l-am estimat la un leu şi 33 bani. Răspunsul pe care l-am primit ieri de la Vamă (vezi imaginea de mai jos) nu pot să zic că m-a mirat. Doar a confirmat starea de degradare în care a ajuns această instituţie publică, îmbâcsită cu ignoranţă, lipsă de profesionism şi NIHILISM JURIDIC!

Nu ştiu dacă răspunsul a fost scris de un jurist, sau de cineva de la Federaţia de tenis. Ticsit cu formule care umple fără sens o pagină întreagă, gen „prin prisma normelor”, răspunsul cacofonic al lui Bandiţchi vine de fapt cu o singură idee. El „SUBSECVENT RELIEFEAZĂ faptul CĂ CONFORM” opiniei sale prezumţia nevinovăţiei trebuie demonstrată. Know-how, nu alta! Ca în bancul cu „acum du-te şi demonstrează că n-ai fiică…”. Adică eu trebuie să demonstrez că n-am comis nici o infracţiune!!! Juriştii de la Serviciul Vamal, care anul trecut vroiau să decriminalizeze contrabanda, anul ăsta vor să mai descopere o Americă şi să mai încerce o mare cu degetul…

De fapt este şi logic. De unde să audă alde generalissimus din popuşoi de principiul prezumţiei nevinovăţiei, garantat de Constituţie şi convenţiile internaţionale care protejează drepturile omului?  De unde să audă şoferul Bandiţchi de jurisprudenţa CEDO? Şi de unde să audă zavhozul de la IPTEH de norme morale elementare, conform cărora trebuie să răspunzi pentru cuvintele tale. Mai ales că e vorba de un bărbat. Şi mai ales un… general! Mda… Tudor, ce-ai fumat??? LASĂ FU®MATUL!!!

P.S. Ei bine, acum ne vom vedea în instanţa de judecată, după cum era şi de aşteptat. Ştiu deja că Baliţchi se laudă că prietenii de la CSJ îl vor salva. Să vedem dacă va găsi prieteni şi la Strasbourg! ;)

Poftim, pojaluista! Delectaţi-vă:

Raspuns_Banditchi_2

 vox.publika.md
blogpostt [3]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [4] pe TWITTER [5]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/10/04/subsecvent-reliefez-tudor-lasa-fumatul/

URLs in this post:

[1] făcute public: http://ziarulnational.md/tudor-balitchi-da-e-vorba-de-veaceslav-balacci-materialele-anchetei-vor-fi-transmise-procuraturii/

[2] cerere prealabilă : http://vox.publika.md/social/cerere-prealabila-lui-balitchi-505834.html

[3] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[4] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[5] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.