BlogPost.Timpul.md

10 motive pentru care ma enerveaza zilele de nastere

images

Happy leave me alone day!

E ziua mea? Yey! Un motiv de a sărbători faptul că am mai îmbătrânit un an și trebuie să dau fursecuri la muncă. NOT!

 

TREBUIE SĂ FAC CINSTE 
get
Care-i duda cu dat de băut și mâncare de ziua mea? E ziua mea, nu ziua înfometaților. „ Cum a putut să vină la birou fără să dea un suc sau o pizza? „ Really? Și dacă lucrez într-o corporație cu einjde mii de angajați ce-o să fac? O să car cutii cu pizza pentru toți necunoscuții, să nu-i oftic că nu le-am dat nimic? Hey, fiecare cinstește pe cine vrea, când vrea și cum vrea.

CINEVA UITĂ SĂ TE UREZE
very
Până nu de mult făceam un mare caz pe faptul că de ziua mea, mă uitau unii dintre cei mai importanți oameni și o luam personal. Într-o zi însă am început să uit și eu și mi-am dat seama că hey, nu e o tragedie să uiți ziua cuiva, se întâmplă. Nu înseamnă că nu te plac sau că nu te iubesc ci că efectiv asta cu zilele e o altă tradiție transformată în religie și literă de lege.

MAJORITATEA CADOURILOR 
dont like it
Lumânări parfumate, cd-uri, geluri de dus, pahare, haine dubioase și tot felul de „ cadoaie „ pe care apropiații le cumpără mai degrabă pentru ei decât pentru sărbătorit. Evident că toate cadourile astea nasoale ajung cadouri pentru alți sărbătoriți. Militez pentru consultațiile cu împricinatul. Domne, dacă e ziua mea și ții ineaparat să-mi faci un cadou, întreabă-mă! Informația înseamnă putere. Puterea de a cumpără un cadou util și fain.

PETRECERILE SURPRIZĂ 
surprise

Nu jucăm în Friends, nu sunt aranjată 24 din 24, nu îmi plac baloanele, clovnii și vuvuzelele, urăsc orezul aruncat în ochi și alte bălării pentru care nu sunt pregătită. Nu îmi face o petrecere surpriză care are șanse să devină un eșec epic. Mai bine anunță-mă. Mă surprinde țara în care trăiesc, suficient! Nu vreau să fac cu inima în ziua în care îmbătrânesc.

SMS-URILE
Nume
Textele standard lipsite de emoție de genul: LMA! Atât? După ce am mâncat împreună și am râs ca bezmeticii, ne-am plimbat cu trenulețul și ne-am dat păduchi unul altuia, tot ce poți tu să spui de ziua mea e LMA? Evident, aici vorbesc de oamenii apropiați. La restul e în regulă. Gestul contează. Din ciclul „ fie ca lumina … „.

URĂRILE PE FACEBOOK 
handle
De când avem Facebook, nu ne mai sunăm. Oamenii importanți din viața noastră nu au acest drept de a se scoate cu o urare pe Facebook. E un must să fie urmată de un telefon sau cel puțin un mesaj. Facebook-ul e o cale de entertainment, nu o viața virtuală care o înlocuiește cu succes pe cea reală.

PETRECERILE
help
E un mare fâs să organizezi o petrecere de ziua ta. Un mare fâs în care stai să te întrebi pe cine inviți, dacă îl chemi pe fostul care vine cu actuala care actuala e fosta ta prietenă pe care dacă n-o chemi o ia ca pe o ofensă și tot așa. Întotdeauna uiți pe cineva și acel cineva se supără. Unii prieteni fie se vor supără că i-ai uitat, fie că i-ai chemat și ai stat de vorbă prea puțin cu ei. Să încerci să fii gazdă perfectă e ca și cum ai încerca să fii soția perfectă făcând prostituție pe trotuare.

MASA ÎN FAMILIE 
eating
Când sunt invitate toate rudele, părinții se îmbată și scot albumele în care tu ești mic și odios, povestesc toate întâmplările pe care nu vrei să afle nimeni niciodată și îți reamintesc constant cât de mare te-ai făcut și cât de puține ai realizat. AMIN!

BUNĂTATEA DE SCURTĂ DURATĂ 
stop
De ziua mea toată lumea se poartă cu mine de parcă aș fi pe moarte. Sărbătoriții sunt scuzați de ziua lor de absolut orice. O zi pe an în care poți s-o comiți grav pentru că cei din jur vor închide ochii. O zi pe an în care ești indus în eroare de dulcegării care a doua zi dispar ca prin minune. Nu putem fi drăguți unii cu alții în fiecare zi? Trebuie să îmi distrugeți speranța în omenire în 12 ore? Come on! #unitisalvam

ȘANTAJUL EMOȚIONAL 
hugme
Sunt prea tânără ca să fiu obligată!!! Te iubesc pe viață fie că vii la ziua mea, fie că nu! Prin urmare, te rog nu mă obliga să particip la adunările cu lumânări și tort dacă nu pot să vin. Nu mă șantaja cu afirmații de tipul „ credeam că suntem prieteni „. Suntem, când o să stai pe marginea prăpastiei am să vin să te ridic. Suflatul în lumânări cred că e o activitate pe care o poți face și fără să mă înfunzi într-un club cu zece mii de oameni pe care nu-i cunosc.
sursa:http://www.cooltivator.ro/de-stiut/t/10-motive-pentru-care-ma-enerveaza-zilele-de-natere

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog