BlogPost.Timpul.md

Tricoul care nu necesita spalare 100 de zile

tricou-spalare-curatenie-m

Indiscutabil ştiinţa caută să facă viaţa omului mult mai comodă. Dacă acest lucru este şi bine sau

rău, discuţia rămâne deschisă. Inovaţiile oamenilor de ştiinţă au dus în ultimele decenii la apariţia sau dispariţia unor activităţi casnice. Cercetătorii vin acum cu o descoperire care face ca spălatul rufelor să devină amintire.

Producătorii susţin că au inventat nici mai mult nici mai puţin decât cămaşa care rămâne curată. Purtată şi nespălată 100 de zile, ea rămâne frumos mirositoare. Despre călcat, nici vorbă, materialul din care este fabricată rezistă la tratamente de şifonare îndelungate.

Autorii acestei minuni vestimentare, compania americană Lana&Prince declară că au trimis produsele lor în toate colţurile lumii pentru a fi testate în cele mai grele încercări, tricouri pentru alpiniştii din Anzi, dansatorii din cluburile de noapte sau pentru alergătorii probelor de fond.

Materialul este făcut din fibre de lână care asigură o rezistenţă la rupere de şase ori mai mare decât a fibrelor de bumbac. Testele de laborator au arătat că acest nou fir textil poate fi îndoit de peste 20.000 de ori fără să se rupă, în timp ce firul de bumbac cedează după 3.200 de operaţii identice.

Datorită profilului uşor încreţit al firului textil, materialul nu se şifonează. Transpiraţia nu aderă deloc la fibrele textile care au o dimensiune foarte mică, fiind de trei ori mai subţiri decât firul de păr al unui om. Mirosul neplăcut de transpiratie nu este dat practic de aceasta, ci de bacteriile aflate pe piele în interacţiune cu aceasta. Materialul proaspăt descoperit facilitează absorţia transpiraţiei şi evaporarea ei fără a o lăsa să se impregneze în ţesătură.

Reprezentanţii copaniei declară că nu se aşteaptă ca cineva să poarte un asemenea tricou 100 de zile, dar rămâne de văzut.

Nu vă gândiţi deja să aveţi deja unul în geantă pentru a-l oferi vecinului care ocupă locul de lângă dumneavoastră în autobuz, metro sau tramvai, pe timp de vară. Preţul la care articolul vestimentar poate fi achiziţionat de către investitorii copmaniei este de 63 de lire. Preţul pentru vânzările cu amănuntul nu a fost încă anunţat, dar probabil că va fi pe undeva echivalentul a 100 de tricouri, fabricate cei drept in China.

sursa: privireinviitor.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog