BlogPost.Timpul.md

De ce copiii noștri devin bandiți, proști, needucați, bâci, gopnici

multimile3

În sfârșit a început școala! Ca orice mamă, mă umflă bucuria cînd văd câte teme pentru acasă are de făcut un copil de clasa 6.

Aseară am terminat temele la ora 23, iar alaltăseară la ora 23.45. Pentru moment, am renunțat la practicarea sportului (hipismul) si la muzică .

Da cui trebuie sportul ista? Ce, o să ajungă sportțmen?! las mai bine să învețe formulele, să știe care sunt “submulțimile mulțimii” și de ce “fiecare mulțime este o submulțime a sa” . Sport o să facă când o să iasă la pensie, că atunci n-o să aiba nimic de făcut.

Mă bucură măcar faptul că deștepțiii de la ministerul învățământului (fără majuscule) au scurtat vacantele, astfel, copiii noștri nu vor alerga aiurea cu mingea pe stadion, nu vor cutreiera toate drumurile pe bicicletă și nu vor zburda la școala de hipism, de parcă n-au mai văzut cai în viața lor. Nu vor merge pe la cercuri de dans și muzică, că doar n-o să ajungă mare artiști!!! Da cititul literaturii artistice?! Cui trebuie cititul ista?! Manualul în mîină și să citească doar strict ceea ce le dă de la școală!

Fic-mea adoră să creeze. Eu i-am zis :”Fată hai, niș un fel de creație!” N-avem noi timp de pierdut cu creațiile. Când să creăm, la 23.45 când terminăm lecțiile? Ne-ne-ne! Îi da BAC-ul, îi termina facultatea, apoi aspirantura, doctorantura și pe urmă poți să creezi cât vrei!

Respect pentru profesorii care se străduie să fie lideri la numărul exercițiilor date pentru acasă. Cu cât mai multe teme pentru acasă au de făcut, cu atâț îs mai mici șansele ca prăsâlele noastre să ajungă bandiți, proști, needucați, bâci, gopnici, curve, prașmandovși sau și mai grav, angajați la ministerul învățământului! Așa că slava Domnului că-mi țin copiii doar în casă și le dau voie să iasă la joacă doar sâmbăta. Și asta în caz că nu vom reâncepe meditațiile la română, engleză, matematică și germană.

Eu, ca o proastă, am făcut 2 facultăți, da nu mi-o dat în cap să mai fac o facultate, să dau la matematica, de ex. Așa că, să mă cac eu în diplomele mele dacă nu știu matematică și nu știu să rezolv o problemă de clasa 6-a. Îs o ratată și viața mea îi distrusă și toți mă arată cu degetu.

“Învățati, învățati și iarăși învățați” – Ministerul Educației

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
vikkky

dur, dar adevarat,, si cu mor… 😉

Septembrie 7, 2013 at 02:29 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog