BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net04.09.2013

Valeriu Lazăr s-a prins cu minciuna, singur

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Ministrul partidului democrat, care ”conduce” economia din Țară, Valeriu Lazăr, s-a prins singur cu minciuna prezentând astăzi raportul de concesionare a aeroportului din Chișinău (Detalii pe OBSERVATOR).

Presa a scris săptămâna trecută că o firmă din Rusia a câștigat Aeroportul Internațional Chișinău și, pe lângă acei 200 ani de ocupație rusească, vor mai primi 49 de ani de ocupație a celui mai important punct strategic al Moldovei – Aeroportul.

Atunci, ministrul, securistul pus la economie, Lazăr, a sărit ca ars și a spus că aeroportul nu a fost transmis în concesiune, iar câștigătorul concursului încă nu a fost ales. Aceasta El a spus-o pe data de 30 august 2013.

Astăzi, deși nu a pronunțat la microfon prea multe detalii, democratul a prezentat raportul în care, negru pe alb, este scris că a fost ales câștigătorul pe data de 15 august 2013, iar pe data de 16 august 2013 deja a fost înștiințat să vină și să negocieze contractul.

Păi, om bun și ”democrat”, cum dracu la 30 august să spui că nu cunoști câștigătorul, că acesta încă nu este stabilit, dacă Comisia a semnat procesul verbal cu 15 zile în urmă? Pe cine naiba mințiți voi? Iată că până la urmă câștigătoare este totuși firma despre care s-a scris în presă, împreună cu asociații săi.

Ehhh, am ajuns la zilele când nimeni nu mai strigă: ”Iată raiderul, prindeți raiderul”

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog