BlogPost.Timpul.md

Despre sensuri

Stăteam amîndoi în faţa pianului, cîntănd o partitură în 4 mîini.  Muzica ta era tulburătoare, apasatăşi intensă ca nopţile negre, a mea era sensibilă, uşoarăşi caldă ca zilele luminoase. Intonaţiile şi notele muzicale dansau un vertigo haotic, cautînd să gasească momentul în care ambii ne-am fi oprit pentru o secundă şi ne-am fi ascultat muzica fiecăruia, am fi scris oappassionata şi am fi cîntat-o perfect, într-o noaptea cu soare plin ….

Ne-am trezit într-o bună zi, amîndoi, aplecaţi deasupra romanului nostru nud. Încercam, după zeci de schiţe motolite, precum cearşafurile imprignate de aroma dimineţii,  să îl îmbrăcăm în cuvinte suprasaturate de litere, propoziţii cu două direcţii, de fraze interminabile şi de tăceri absurde.  Dialogurile se transformau încetul cu încetul în  două monologrui închise şi surde, iar cuvintele se opreau undeva în drumul ce ne ducea unul spre altul , rămînînd blocate în intersecţiile frazelor trunchiate…

Ne-am pomenit în faţa oglinzii, fiecare din noi uitîndu-se la reflecţia notelor, cuvintelor, momentelor celuilalt. Ne-a luat o partitură de pian şi un roman nud să realizăm cît de, diferit şi de neînţeles era sensul dragostei tale , ce căută să găsească sensului iubirii mele…

sursa: nativozian.files.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog