BlogPost.Timpul.md

Leancă uită de Filat, zilnic și sistematic

606x341_231042_our-european-future-should-b
Imagine:euronews.com
 

Ultimul timp comunicatele de la Guvern sunt destul de interesante. Așa o închipuire că suntem în timpul sovietic. Mai ales bucură însemnarea de la final care sună:

”… este unul din angajamentele Prim-ministrului Iurie LEANCĂ pentru primele 100 de zile.”

Ieri primul ministru al țării a fost în raionul Sângerei. Au venit vreo două comunicate. A mai venit și comunicatul cu privire la acordul semnat pe marginea gazoductului Iași-Ungheni. Și unul cu chinezii. Ok. Fie. Chiar dacă fără fotografii unele comunicate.

Doar că, din ele se creează impresia că Leancă e Dumnezeu, el în 100 de zile a făcut ceea ce nu a făcut guvernul Filat în cei trei ani.

E clar ca bună ziua că acordul cu chinezii cu privire la drumuri a fost semnat când Filat a vizitat China. Nicio pomenire.

Synohidro_1_IMG_0176

 

E clar ca bună ziua că acordul cu privire la gaz a fost lansat de Filat și Ponta. Nicio pomenire.

Și asta în fiecare zi.

Maladeț Guvernul Leancă. Da Filat aleargă prin țară spre binele partidului :-)

p.s. Și încă ceva, aștept în următoarele zile pe gov.md titluri de genul: ”VEZI AICI CE A FĂCUT LEANCĂ ÎN 100 DE ZILE”. Asta ar fi în stil.

sursa: luchianiuc.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
BiancaT

Ahahahaha… asta-i o parere subiectiva, nicidecum o critica constructiva.
Sunt niste minciuni scormonite. Leanca este in relatii bune cu Filat… nu uita unul de altul si nu vrea sa-i dea in nas unul altuia.

August 9, 2013 at 10:42 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog