BlogPost.Timpul.md

Despre “nelimitatul” limitat de la Moldcell şi firea moldoveanului

nelimitat
Imagine:dimex.md
 

Odată cu lansarea portabilităţii numerelor de telefonie mobilă, Moldcell a fost primul care s-a mişcat pe piaţă oferind ceva ce în viziunea lor avea menirea să-i păstreze clienţii – opţiunea de apeluri “nelimitate” spre toţi operatorii din ţară, mulţi dintre clienţi fiind demult cu gândul să-şi schimbe operatorul, după scumpirile operate de Moldcell pe parcursul anului 2012.

Ceilalţi doi operatori, cu o oarecare întârziere şi-au lansat şi ei oferte similare, DAR spre deosebire, de exemplu, de Orange, care a stipulat anumite restricţii în folosirea opţiunii de “nelimitat” direct în ofertă, operatorul violet nu a fost la fel de prevăzător şi şi-a săpat singur groapa.

Cei care au studiat ofertele celor trei operatori de telefonie mobilă din ţară, probabil ştiu deja că la unele abonamente de la Unite 3G se oferă bonus de 0,10 lei per minut pentru apelurile de intrare generate din alte reţele. Iar cum moldovanu-i şmecher şi ştie să profite la maximum din tot ceea ce i se oferă, nu a trecut mult timp până când oamenii au început să-şi încarce conturile de la Unite cu “ajutorul” operatorului violet :) Iar astăzi, au apărut deja primii “pătimiţi” ai acestui “sport”, clienţii fiind deconectaţi cu următoarea motivare din partea departamentului tehnic al Moldcell, citat – “ваш телефон провоцирует неполадки в сети” :)

Şi pentru cei care stau bine cu limba rusă iată şi un link cu mărturiile “din prima sursă” şi discuţia la temă – forum.md/Themes/gsm/344453/133/#6607

P.S.: Eu înţeleg că toată treaba asta poate fi tratată diferit, fiecare având “adevărul” său, dar chiar era aşa de greu să prevezi din start asemenea urmări şi să le stipulezi direct în ofertă aşa cum au făcut cei de la Orange?

orangenelimitat

 

P.P.S.: Fiţi atenţi cât vorbiţi nelimitat, că altfel riscaţi să fiţi deconectaţi fără preaviz ;)

sursa: dimex.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
vasea

Rusine moldcell. Voi trece de la nelimitatul vostru la cel de la unite, pentru ca risc sa fiu deconectat ilegal, fara preaviz, sa-mi pierd numarul si banii de pe cont.
Nelimitat in viziunea voastra inseamna 20 minute pe zi? Asteptam un comunicat oficial

August 9, 2013 at 18:45 Răspunde
 
Asep

Facebook has this feature of imtiprong RSS feeds. You can use that to pull your blogposts as notes. I do that and it has done wonders to my readership, I get a decent amount of blog comments on FB now

Iulie 21, 2015 at 01:58 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog