BlogPost.Timpul.md

Rasism în parlamentul italian

ministru_400_01

Primul ministru de culoare din istoria Italiei, Cecile Kyenge, ministrul Imigrației, este supusă unei adevărate campanii rasiste, care a indignat opinia publică

Încă de la numirea sa în postul de ministru, Kyenge, originară din Congo, a fost supusă insultelor din partea Ligii Nordului, un partid aliat al Poporului Libertății al lui Silvio Berlusconi, aflat în prezent în opoziție.

Din partea liderilor partidului LN, a primit comparații cu un urangutan, a fost numită „Zulu”, „negresa anti-Italia”, și s-a spus că ar semăna mai degrabă cu o menajeră, decât cu un ministru. Dacă asta nu ar fi fost destul, în timpul unui miting al Partidului Democrat, o persoană neidentificată din mulțime a aruncat spre ea cu banane. Ministrul și-a păstrat calmul și a criticat gestul mai târziu pe Twitter, spunând că „este o risipă a hranei, în timp ce alți oameni mor de foame”, scrie CNN.

Jurnaliști, politcieni și oameni de rând și-au exprimat indignarea față de aceste acte rasiste. Premierul a somat imediat partidul Liga Nordului să renunțe la această retorică. „Un alt gest rușinos și scandalos. Solidaritate cu ministrul Kyenge. În prezent, să izolăm imbecilii”, a scris pe Twitter și fostul primar al Romei, Gianni Alemanno, scrie semneletimpului.ro

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog