- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Sculpturi uimitoare în coajă de ou

Scris de: Editor la data Iulie 30, 2013 @ 10:31 in Actualitate | No Comments

 Combinaţia „mâncare” şi „artă” este una câştigătoare din punctul nostru de vedere. Sculptoriţa franceză Christel Assante se foloseşte de delicateţea cojilor de ou pentru a crea sculpturi uluitoare. Lucrările ei sunt atât de fragile încât se aseamănă cu dantela.
 Durează cam 3 – 4 zile să termine o sculptură şi de cele mai multe ori se foloseşte de ouă de bibilică sau de gâscă.Care vă plac mai mult? Ouăle încondeiate sau cele sculptate? 

Vă invităm să admiraţi aceste minunăţii:

christel_assante_egg_carving [1]
egg_shell_06 [2]
egg_shell_07 [3]
egg_shell_09 [4]
oeuf_d_autruche_sculpte [5]
photo296 [6]
sursa:gustos.ro
blogpostt [7]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [8] pe TWITTER [9]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/07/30/sculpturi-uimitoare-in-coaja-de-ou/

URLs in this post:

[1] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2013/07/christel_assante_egg_carving.jpg

[2] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2013/07/egg_shell_06.jpg

[3] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2013/07/egg_shell_07.jpg

[4] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2013/07/egg_shell_09.jpg

[5] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2013/07/oeuf_d_autruche_sculpte.jpg

[6] Image: http://blogpost.timpul.md/wp-content/uploads/2013/07/photo296.jpg

[7] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[8] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[9] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.