BlogPost.Timpul.md

Cel mai talentat tânăr designer al Europei este o româncă (VIDEO)

Ioana-Ciolacu-DFT-2013-e1373536801257-619x400

O creatoare de modă româncă, Ioana Ciolacu Miron, a primit premiul pentru cel mai talentat tânăr designer al Europei în cadrul Berlin Fashion Week 2013, relatează berlin.de.
Ioana a fost aleasă chiar de Stella McCartney, fiica celebrului Paul McCartney, membru al legendarei trupe Beatles, care a şi condus juriul concursului. DFT este o competiţie de modă care sprijină noile talente, oferindu-le o platformă de lansare şi sprijin din partea industriei. Organizată din 2009 de Peek & Cloppenburg, DFT a ales-o ca mentor în anul acesta pe Stella McCartney.

Competiţie serioasă
Cea de-a cincea ediţie a competiţiei Designer for Tomorrow a atras 350 de creatori tineri din toată Europa, cinci dintre ei fiind admişi în finala desfăşurată miercuri la Berlin, într-un cort ridicat în imediata vecinătate a Porţii Brandenburg.
Pentru Ioana Ciolacu Miron urmează un an intens, în timpul căruia va trebui să combine designul cu clădirea propriei afaceri, misiunea din urmă fiindu-i susţinută de un „advisory bord” compus din experţi ai organizatorilor competiţiei pe care tocmai a câştigat-o.
Aboslventă a Universităţii de Arte Frumoase din Bucureşti şi a London College of Fashion, designerul român, născută în 1982 şi rezidentă, de un an, în capitala britanică, a propus o colecţie intitulată Paradox, inspirată din propria-i personalitate, din emoţiile prin care trece sau din ambientul în care trăieşte, pe care le răstoarnă, pentru a concepe, apoi, tocmai opusul.

 

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog