BlogPost.Timpul.md

Debutantele se impun lejer în prima etapă. Vezi momentul ce a marcat prima etapă (VIDEO)

Ieri a demarat Campionatul Moldovei la fotbal, aliniind la start 12 echipe, 2 dintre ele debutante în primul eşalon. Este vorba despre Veris Chişinău şi Dinamo Tiraspol, care s-au impus uşor în prima etapă.


Olimpia Bălţi – Veris Chişinău 0 – 3
Veris Chişinău s-a distrat în prima etapă a sezonului pe terenul Olimpiei Bălţi. Cojocari şi Frunză cu  dublă au contribuit la victoria debutantei, care are ca scop plasarea pe podium şi implicit calificarea în Cupele Europene.

Academia Chişinău – Dinamo-Auto Tiraspol 0 – 2
Altă debutantă, Dinamo Tiraspol a învins tînara echipă a Academiei Chişinău, după dubla lui Truhanov. Automobiliştii au dat de înţeles că vor putea pune beţe în roate oricărei echipe încă din prima etapă.

Dacia Chişinău – FC Tiraspol 0 – 0
Dacia şi Tiraspol s-au întîlnit la Chişinău într-un alt meci ce se aştepta a fi interesant. Nu s-a marcat însă pe Zimbru, iar echipele ce reprezentat Moldova în Cupele Europene anul acesta s-au despărţit nedecis.

Rapid Ghidighici – FC Costuleni 2 – 1
Rapid şi Costuleni s-ai întîlnit la Ghidighici într-un meci cu o încărcătură majoră, după ce o parte din jucătorii Rapidului au fost aproape să semneze cu Costuleni, însă s-au întors la Ghidighici după unele neînţelegeri. Meciul s-a încheiat în favoarea Rapidului, scor 2-1, după golurile lui Bacal şi Luca, de partea cealaltă înscriind Gonţa.

Milsami Orhei – Speranţa Crihana Veche 6 – 0
Milsami şi Speranţa au oferit scorul etapei. Orheenii, veniţi după calificarea în turul 3 preliminar Europa League s-au distrat cu echipa din Crihana Veche. Scor final : 6-0. Interesant că primul gol a fost înscris abia în minutul 38, de Leuca, care a reuşit dubla pînă la pauză. Soporan, Ovye, De Paula şi Bolohan au mai marcat pentru orheeni.

Sheriff Tiraspol – Zimbru Chişinău 2-2
Derby-ul Moldovei s-a consumat încă din prima etapă. Cea mai iubită echipă a Moldovei, Zimbru Chişinău a fost aproape de a învinge campioana Sheriff, după ce la un moment dat galben-verzii conduceau cu 2-0. Cheptine şi Dedov au marcat golurile zimbrilor, însă viespiile au revenit pe final şi au egalat după golurile lui Markovschi şi Isa.

Un moment remarcabil s-a produs înainte de derby-ul Moldovei, jucat la Tiraspol, cînd pe stadionul Sheriffului s-a intonat  imnul de stat. De remarcat gestul organizatorilor transnistrieni.

sursa: afanasiimihai.blogspot.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog