BlogPost.Timpul.md

Reconstituirea responsabilității, o cheie pentru succes

what-color-matches-up-with-your-personality-may-16-2012-600x428

Asumarea responsabilității este cheia succesului atât în viața personală, cât și în cea profesională – un principiu pe care o analiză BBC a dorit să îl exemplifice prin câteva ilustrații elocvente.

Prima spune povestea unei tinere de 17 ani, rămasă însărcinată pentru a doua oară, înainte să termine liceul, care a reușit să își pună viața în ordine, în ciuda faptului că cele mai multe fete în situația ei nu reușesc. Cu ajutorul unui psiholog, tânăra a reușit să își facă un plan de acțiune, care a cuprins terminarea cursurilor, participarea la niște cursuri de calificare și angajarea într-un loc de muncă pentru a-și întreține copiii. Deși, pe parcursul acestui drum, au fost și ocazii în care s-a simțit departe de a reușit, tânăra s-a ținut cu sfințenie de plan și a reușit să își atingă obiectivele. Ba chiar, după angajare, perseverând la locul de muncă, a reușit să avanseze în poziția de manager.

„Sună simplu, nu?” scrie Eric Barton, autorul analizei BBC. „Îți fixezi obiective și găsești o cale de a le atinge.” Însă, atrage el atenția, tocmai faptul că ne-am obișnuit la nivel abstract cu acest mecanism ne face incapabili să îl desprindem de discursul sec și să îl punem în practică.

Aceasta și fiindcă, în practică, nu ne fixăm întotdeauna obiective realiste, ci optăm fie pentru ținte prea ușoare (care ajung să ne plictisească), fie pentru ținte prea dificile (care ne predispun la eșec).

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog