BlogPost.Timpul.md

Cum să îţi începi ziua dacă vrei să fii fericit

Be-Happy

Modul în care ne începem ziua este unul decisiv, deoarece acela este momentul în care construrim baza pentru ziua ce ne stă în faţă. De aceea, bloggerul Marc Chernoff, specialist în dezvoltare personală, a făcut o listă cu şapte paşi pentru oricine îşi doreşte să îşi înceapă ziua fericit.

Primul pas este trezirea lentă. Momentele dintre noapte şi zi sunt momente sacre, în care ne putem bucura de pace, prin urmare fiecare respiraţie trebuie savurată şi fiecare mişcare trebuie să emane recunoştinţă pentru o nouă zi pe care o putem trăi.

Al doilea pas este alegerea unui timp pentru a medita la iubirea şi la Harul lui Dumnezeu. O nouă zi este sinonimă cu privilegiul de a exista, de a auzi, gândi, iubi, de a fi optimist. A ne face un obicei din a fi recunoscător pentru ceea ce avem şi primim este foarte important pentru fiecare dintre noi, scrie Chernoff.

Al treilea pas este renunţarea la eşecurile din ziua anterioară. Nu lăsaţi trecutul să afecteze prezentul. Lăsaţi ziua de ieri să treacă şi concentraţi-vă la ceea ce aveţi de făcut astăzi, sfătuieşte bloggerul. Apoi, Chernoff spune că este important ca fiecare zi să fie preţuită pentru potenţialul ei de a aduce lucruri frumoase. Aceste aşteptări trebuie formulate chiar de dimineaţă.

 

Un al cincilea pas pentru o zi fericită este găsirea inspiraţiei şi motivaţiei zilnice. Fie că citeşti câteva versete biblice, citate motivaţionale sau urmăriţi un videoclip care să vă inspire şi să vă încurajeze să luaţi cele mai bune decizii.

În plus, bloggerul ne sfătuieşte să ne exersăm zilnic iubirea, chiar de la primele ore ale zilei. De aceea, este bine ca printre activităţile de dimineaţă să dedicăm 10 minute unei activităţi pe care o iubim, o plimbare în aerul răcoros sau un hobby.

Al şaptelea pas spre o dimineaţă fericită este o rutină relaxantă. Orice obiceiuri relaxante alegem, este important ca acestea să ne ajute să fim detaşaţi, prezenţi. În plus, o dimineaţă relaxantă este una în care suntem nevoiţi să luăm cât mai puţine decizii, de aceea este important să pregătim de seara tot ce ne trebuie a doua zi, inclusiv mâncarea pentru pauza de masă.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog