BlogPost.Timpul.md

Cum a câștigat un cerșetor din Londra 70.000 de euro pe an

cersetor-1346018453

Se pare că și la cerșetorie totul ține de PR (relații publice). Simon Wright, 37 de ani, a știut exact ce să facă pentru a avea succes. S-a poziționat în fața unei bănci, pentru că oamenii care deodată au mulți bani în mână se simt mai generoși. El avea un mesaj clar și direct: „înfometat și fără casă” și avea și elementul emoțional, un câine. O rețetă simplă pentru un venit de aproximativ 70.000 de euro pe an.

Ceea ce nu știau oamenii care se îndurau să îi dea bani era că atunci când venea seara, Wright își lua sacul de dormit și cățelul și mergea înapoi în apartamentul său de 300.000 de lire sterline. Localnicii au mărturisit că îl vedeau de multe ori mergând prin librării sau parcuri de distracții cu pungi de monezi, pe care le schimba în bancnote.

Succesul său era cunoscut, având în vedere că în cei trei ani de când cerșea în același loc, a reușit să mai atragă nouă cerșetori, care sperau și ei la asemenea venituri. De când Wright a fost ridicat de poliție și ceilalți cerșetori au dispărut. Wright a pledat vinovat pentru cerșetorie și fraudă și a primit interdicția de a mai cerși în Londra, pentru următorii doi ani. Dacă va viola termenii eliberării sale, va primi o sentință la închisoare pentru maxim cinci ani, scrie Daily Mail.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog