BlogPost.Timpul.md

China investește 277 miliarde de dolari pentru combaterea poluării

poluare_400_01

China va investi 277 miliarde de dolari (1,7 trilioane de yuani) în următorii cinci ani, ca parte a planului său de luptă împotriva poluării aerului, au anunţat mass-media de stat, citate de Reuters.

În urma acestei iniţiaitive, se doreşte reducerea cu până la 25% a poluării până în 2017. Banii vor fi investiţi în primul rând în acele regiuni unde este înregistrat un nivel ridicat de poluare a aerului, în special în zonele din nordul Chinei, precum Beijing, Tianjin şi Hebei, a declarat Wang Jinnan, vice-preşedintele Academiei Chineze de Planificare a Mediului, care a participat la elaborarea planului, citează publicaţia China Daily.

Planul guvernului a fost numit „cel mai cuprinzător şi mai puternic plan de controlare şi, în anumite regiuni, de reducere a poluării până în 2017″, notează publicaţia chineză.

Pe lângă această iniţiativă, guvernul chinez intenţionează să realizeze alte două planuri care să contribuie la micşorarea nivelului de poluare a apei şi la îmbunătăţirea condiţiilor din mediul rural în următorii cinci ani.

Problemele de poluare a mediului au devenit tot mai alarmante în China şi au stârnit valuri de nemulţumiri în rândul locuitorilor. În luna ianuarie, au apărut tulburări sociale din cauza vălului de fum din regiunile nordice, la care s-a adăugat şi descoperirea din luna martie a mii de cadavre de porci în râurile care furnizează apă în Shanghai. Pentru a domoli furia populaţiei, autorităţile au recurs chiar la măsuri care includeau pedeapsa cu moartea în acele cazuri grave de poluare, notează Reuters.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog