BlogPost.Timpul.md

Care e poziţia corectă a corpului atunci când stai la birou

sfatulparintilor.ro_burnout-430x286

Adoptarea unei poziţii corecte a corpului atunci când stai la birou este esenţială, mai ales în cazul celor care ajung să petreacă opt ore sau chiar mai mult aşezaţi pe scaun. Acest lucru te scuteşte de durerile de gât, de umeri sau de spate, îţi măreşte randamentul, dar contribuie şi la îmbunătăţirea metabolismul, noteazăGreatist.

O postură corectă a corpului poate aduce o mulţime de beneficii, printre care se numără micşorarea durerilor de spate, a genunchilor, reduce frecvenţa migrenelor, dar şi nivelul cortizolului. În plus, te ajută să respiri mai bine şi poate contribui în mod semnificativ la creşterea capacităţilor mintale, ajutând în acelaşi timp creierul să evalueze corect tot ceea ce se află în jurul său, arată infograficul realizat de Greatist.

Pentru o poziţie corectă a corpului la birou, trage bărbia astfel încât să eviţi tensionarea coloanei vertebrale. O metodă bună pentru a observa care este poziţia corectă a bărbiei este să îţi lipeşti spatele de un perete, având grijă ca şi spatele capului tău să fie sprijinit de acesta. Memorează poziţia bărbia când stai astfel şi foloseşte această postură şi atunci când te aşezi pe scaun.

Ai grijă ca partea de jos a spatelui tău să atingă acea parte a scaunului în care spătarul se uneşte cu zona pe care te aşezi, sfătuieşte Woman’s Day. Poţi folosi o pernă pe care să o plasezi în acea regiune, în cazul în care nu reuşeşti să stai confortabil în această poziţie.

Apoi, relaxează-ţi umerii. În cazul în care aceştia sunt uşor ridicaţi, s-ar putea ca scaunul pe care stai să nu aibă înălţimea corespunzătoare pentru biroul la care lucrezi. De asemenea, braţele trebuie să stea pe lângă corp şi să formeze un unghi de 90 de grade atunci când, de exemplu, scrii ceva. Nu în ultimul rând, ai grijă ca pe parcursul zilei să faci câteva mişcări de tragere a omoplaţilor pe spate, astfel încât pieptul să iasă înainte, arată infograficul realizat de Greatist.

Genunchii trebuie să se afle la o înălţime uşor mai mică decât şoldurile, iar tălpile picioarelor tale trebuie să fie lipite de pământ. Evită pe cât posibil poziţia picior-peste-picior deoarece îngreunează circulaţia sângelui.

Foarte important este ca întrega zonă care porneşte de la şolduri şi se termină la nivelul capului să formeze o linie dreaptă, notează Woman’s Day.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog