BlogPost.Timpul.md

A murit cel mai bătrân om de pe planetă

oldest_2587722b_400

Cea mai în vârstă persoană din lume a murit weekendul trecut, la vârsta de 127 de ani, după mai multe luni de boală, a anunţat familia acesteia, citată de AFP.

Deşi autorităţile internaţionale pun sub semnul îndoielii vârsta femeii, documentele oficiale arată că Luo Meizhen din China s-a născut în anul 1885, detaliu care o clasează drept cea mai bătrână persoană în viață în acest an, susţine fiul ei, Huang Youhe.

Dubiile cu privire la vârsta femeii apar din cauză că sistemul fiabil de înregistrare a naşterilor a fost implementat în China abia după zeci de ani de la naşterea acesteia. În plus, tinereţea copiilor săi este un alt element pe fondul căruia vârsta înaintată a femeii este pusă sub semnul îndoielii. Astfel, unul dintre copii ar fi fost născut pe când Meizhen avea 61 de ani. Cu toate acestea, în permisul său de rezidenţă şi în cartea de identitate, anul naşterii este înscris ca fiind 1885.

Persoana desemnată oficial ca fiind cel mai bătrân om de pe planetă a fost japonezul Jiroemon Kimura, în vârstă de 116 ani, care a murit astăzi, după ce luna trecută a fost internat la spital din cauza pneumoniei, informează Reuters. Moartea sa vine după ce luna trecută James Sisnett, considerat al doilea cel mai bătrân om din lume, a decedat la vârsta de 113 ani.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog