BlogPost.Timpul.md

Factorii care îţi îmbătrânesc pielea cu 10 ani

pielea-iarna

Alegerile pe care le luăm în privinţa stilului de viaţă ne afectează pielea în proporţie de 33%, în condiţiile în care factorii de ordin genetic îşi pun amprenta asupra îmbătrânirii aspectului nostru în proporţie de 50%, arată un studiu citat deDaily Mail.

Cercetarea care a durat opt ani, a analizat efectele stilului de viaţă adoptat în cazul a 585 de femei din Regatul Unit (între 45-75 ani), China (între 30-70 ani) şi Spania (între 25-70 ani). Studiul s-a concentrat asupra impactului unor obiceiuri nocive, precum expunerea prelungită la soare, fumatul, lipsa hidratării şi o dietă săracă în fructe şi legume. Alte întrebări din cadrul studiului s-au referit şi la frecvenţa cu care acestea se spălau pe dinţi şi dacă aveau sau nu implanturi dentare.

Cercetătorii au realizat fotografii ale subiecţilor, pentru a evalua dacă acestea arată mai bătrâne sau mai tinere decât vârsta lor reală. Ei au comparat apoi vârstele percepute ale participantelor în funcţie de stilul de viaţă adoptat. Rezultatele au scos la iveală o diferenţă de 10,4 ani între subiecţii cu un stil de viaţă sănătos şi cei cu un stil de viaţă nesănătos. Influenţele obiceiurilor nesănătoase au rămas neschimbate chiar şi după ce au fost luate în calcul diferitele contexte şi tipul de piele al fiecărei femei.

Conducătorul studiului realizat pentru Simple Skincare, dr. Andrew Mayes, a declarat că acele femei care au adoptat un stil de viaţă sănătos arătau mult mai tinere decât cele care aveau obiceiuri nocive. El adaugă că aspectul pielii depinde de modul în care trăim şi de cum ne tratăm propriul corp, nu doar de igienă.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog