BlogPost.Timpul.md

Rich snippets pentru magazinele online

richsnippets
Imagine:border7.com
 

Când am căutat pe net un nou mouse am descoperit o chestie drăgută pe care doar câteva magazine o fac:

rich_snippets_magazine_online_2

 

Vedeți acele informații despre preț și stoc și review-uri afișate sub rezultate? Se numesc rich snippets și sunt unelte pe care Google le pune la dispoziția site-urilor pentru a afișa informații mai relevante în acea mică descriere din fiecare rezultat al căutării. Din observațiile mele, doarEvomagPC Garage și eMAG le au implementate.

Dacă vă întrebați, rezultatele chiar erau actualizate în timp real. Când am făcut screenshot-urile am verificat și corectitudinea lor, toate prețurile sunt chiar cele de pe site, la fel și informațiile despre stoc.

Aceste rich snippets sunt de multe feluri. Pentru produse Google pune la dispoziție coduri pentru preț, stoc, preț minim, valabilitatea ofertei și multe altele. Pentru site-urile de rețete culinare pune la dispoziție coduri ce pot descrie rapid timpul de pregătire, numărul de calorii șamd. Totul este să vrei să le implementezi.

De ce ai vrea? Adică de ce ai vrea ca prețul unui produs să fie vizibil încă din căutarea Google, împreună cu stocul? Cum mai faci un bait and switch clasic dacă vizitatorul nu mai vine pe site-ul tău?

Ei bine, eu zic că-i tocmai invers. Avem tot mai puțin timp de pierdut și vrem o eficiență tot mai mare în ceea ce facem. Eu unul sunt sătul de magazine care nu au produsul în stoc, dar pagina a rămas indexată în Google. Prefer să merg la sigur, plus că un rezultat din acesta, altfel formatat, îmi atrage mai bine atenția.

Același lucru se poate face și pe bloguri sau site-uri colective, unde poți adăuga moaca ta lângă rezultate, ca să pară ceva personal, legat de un anume autor. Am citit însă un articol în care se spunea că lumea mai degrabă le evită, crezând că ajung pe site-uri de amatori.

sursa: nwradu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog