- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

MEDIA NEWS: Cine e noul producător JurnalTV și unde se va filma Moldova are Talent?!

Scris de: 3blogpost la data Iulie 26, 2013 @ 10:21 in Media | No Comments

JurnalTV e în centrul atenției presei în ultimele zile. Odată cu plecarea Natei Albot, am putea zice că începe o „eră” secundă a televiziunii, sau Jurnal 2.0.

Totuși, odată ce postul ocupat până acum de Nata Albot rămâne liber, din 1 august el va reveni noului producător general al televiziunii, un jurnalist foarte cunoscut de la noi. Deși se speculează în presă diferit, iar evitarea numirii noului producător general al televiziunii devine o activitate tot mai răspândită, totuși există un om în spatele acestei taine.

SPING a discutat cu noul producător general al JTV, iar în scurt timp aș putea obține un interviu de la el. Dar… cine e el, noul producător JurnalTV?

– Este jurnalistul care a adus formatul Late Night Show în Moldova

– A luat primul interviu televizat de la Vladimir Plahotniuc, tocmai în perioada în care mulți susțineau că, pe atunci doar afaceristul, acum și politicianul democrat stă în umbră.

– A stat departe de televiziune, însă a muncit în PR în toată această perioadă dintre Late Night Show-ul prezentat acum câțiva ani și postul de producător general al JurnalTV.

 

Mai sus sunt doar 3 lucruri, care ar putea spune totul, pentru cineva, dar și nimic pentru altcineva, despre noul producător al televiziuni generaliste. Astfel, D.S. își va începe activitatea din 1 august 2013, iar din toamnă vor ieși primele produse TV cu marca noului producător.

Moldova are Talent, într-o scenă de epocă

Proiectul Moldova are Talent va aduna, cu siguranță, audiențe mari atât în fața ecranului, cât și în sala unde vor avea loc preselecțiile înregistrate, filmările cărora vor începe în septembrie. Astfel, show-ul se va desfășura în Teatrul Național de Operă și Balet.

Totuși, semifinalele și finala vor avea loc într-un studio în care PRIME promite că va investi multe mii de euro sau dolari. Încheierea show-ului va avea loc în luna decembrie 2013.

Unul din prezentatorii show-ului este Mircea Marco.

sursa: sping.md [1]

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/07/26/media-news-cine-e-noul-producator-jurnaltv-si-unde-se-va-filma-moldova-are-talent/

URLs in this post:

[1] sping.md: http://sping.md/media-news-cine-e-noul-producator-jurnaltv-si-unde-se-va-filma-moldova-are-talent/

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.