BlogPost.Timpul.md

Dubai oferă aur celor care reuşesc să slăbească

images

Dubai, oraşul opulenţei şi al exceselor, prezintă o ofertă tentantă pentru cei care ţin un regim pentru a slăbi: oferă un gram de aur pentru fiecare kg pierdut în decurs de o lună, cât durează această iniţiativă.

În încercarea de a lupta împotriva fenomenului obezităţii, tot mai prezent în ţară, autorităţile din Dubai şi-au propus să-i impulsioneze semnificativ pe cei care doresc să slăbească. Statisticile şi un raport recent al ONU relevă faptul că în Golful Arab există cea mai mare concentrare de populaţie obeză: în Kuwait, 42% din populaţie este obeză, în Arabia Saudită, 35%, în Emiratele Arabe Unite, 33% şi în Qatar, 33%, notează worldnews.nbcnews.com.

Potrivit unui studiu al OMS, 30,2% dintre bărbaţi şi 43% dintre femei în Emiratele Arabe Unite sunt obezi. De asemenea, un studiu realizat pe 1.400 de copii arată că 1 din 3 este obez. Experţii în domeniu cred că aceste rezultate sunt consecinţa lipsei de exerciţiu fizic şi a consumului de alimente fast-food. Odată cu descoperirea petrolului şi comercializarea acestuia în anii ´60, stitlul de viaţă s-a schimbat, implicând o cultură urbană caracterizată de sedentarism.

Proiectul „Your weight in gold” (Greutatea ta în aur) constă în a dărui fiecărui participant, un gram de aur pentru un kg pierdut. Mai mult, primii trei participanţi, care au pierdut cel mai mult, vor putea participa la o tragere la sorţi a unei monede de aur în valoare de 5.545 de dolari.

Acest proiect a fost lansat în timpul Ramadanului, ceea ce pare a fi o bună opţiune, deoarece este momentul care le aminteşte celor care îl ţin cât de multe beneficii poate aduce sănătăţii pierderea kilogramelor în plus. Până acum au mai fost iniţiative care să promoveze un stil de viaţă sănătos, precum „Yalla Walk” sau „Let’s Walk „, care oferea în dar maşini celor care pierdeau greutate mergând prin parcurile din Dubai.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alexandru

Da este foarte bine sa scai de kilogramele in plus in cazul in care ai probeleme cu ele, si aceasta poate fi o metode de alungare a greutatii excesive. Dar. exista si multe alte metode prin care puteti elimina surplusul de greutate

August 6, 2013 at 16:35 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog