BlogPost.Timpul.md

Despre răbdare

Meditatie-in-bos
 

M-am trezit în acea dimineața cu senzația că ceva dispăruse din mine, iar sentimentul pe care îl trăiam era de  suprasaturație. Miile de picături se evaporau în aerul dens și greu de respirat, lasănd în conștientul meu doar urme sărate. Memoria încerca în fel și chip să găsească piesele logice ale puzzle-ului  vieții, căutând să scrie istoria răspunsurilor așteptate, dar pierdute. Sufletul căuta momentul în care binele devenise răul sau poate răul devenise binele? Și doar corpul suspina cu sughițuri scurte și precise, după zeci de nopți insomniace și albe, precum erau firele de păr care răsăreau în nopțile cu lună plină.

Atunci când EU-l începea să ducă o luptă dreaptă și aprigă pentru a supraviețui, pentru a renaște, pentru a visa, pentru a merge mai departe.

Niciodată nu simțeam povara și  prețul răbădării, decât în momentul în care pleca cu pași rapizi și greoi din viața mea, care într-o zi devenise o cursă de maraton mult prea lungă și chinuitoare pentru a putea fi dusă până la capăt.

sursa: nativozian.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog