- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Deputatul Ana Guțu este invitată la Bălți, pe câmp

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Iulie 26, 2013 @ 08:59 in Politică | 1 Comment

Ieri m-a sunat cineva și mi-a zis că deputata Ana Guțu este invitată, de urgență, pe câmpurile din regiunea raionului Bălți.

Aceasta, reformator se pare, a declarat zilele trecute că trebuie de lichidat două universități de stat, una dintre care Universitatea Agrară de Stat din Moldova, care pregătește specialiști în domeniul agriculturii, și nu numai.

Tot zilele trecute, un pseudo-specialist în agricultură, fără studii, a urcat într-un avion de dimensiuni mici și a stropit grădinile mai multor agricultori din regiunea Bălți. Fără a fi specialist și fără a cunoaște cum se utilizează anumite substanțe chimice, se pare că a încurcat lichidul care urma să fie stropit, iar în rezultat a ars hectare întregi de culturi agricole.

Păi iată, Ana Guțu este invitată să caute locul unde țăranii plâng în pumni și să explice acestora de ce Moldova, țară agrară, nu are nevoie de specialiști în agricultură. Nu prea cred că Doamna va depune efort, dar sper să înțeleagă că declarației dumneaei sunt destul de neghioabe.

De la început nu am înțeles de ce Ana Guțu s-a năpustit asupra instituțiilor de învățământ superior de stat și nu asupra instituțiilor de învățământ superior private. Am verificat pe site-ul ULIM și am descoperit, poate ce cunosc mulți deja, însă eu zilele astea am descoperit,că Doamna este Prim-vicerector ULIM [1].

Acum este clar de ce Ana Guțu depune demersuri și declară despre necesitatea închiderii instituțiilor de stat, pentru că are interes să-i rămână mai mulți candidați pentru cele private, printre care și ULIM.

Probabil că declarația Doamnei ar trebui cercetată de CNI, sub aspectul conflictelor de interese, deoarece, aceasta, fiind la conducerea unei instituții de învățământ private, face declarații prin care convinge că trebuie de închis instituțiile de învățământ de stat.

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/07/26/deputatul-ana-gutu-este-invitata-la-balti-pe-camp/

URLs in this post:

[1] Prim-vicerector ULIM: http://ulim.md/vicerectori

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.