BlogPost.Timpul.md

Angajaților “Apa Canal”

Stimaţi prieteni, că altfel n-am cum să vă numesc,

De câteva luni tot ne telefonăm şi comunicăm practic cu orele. Încerc să dau de dumneavoastră cel puţin o dată pe săptămână, ca să aflu ce mai faceţi, dacă nu se mai sparge vreun apeduct… Îmi place că relaţia noastră de prietenie se bazează pe faptul că deconectaţi apa pe 2-3 zile, neanunţat, măcar o dată pe lună. Nostim e că voi susţineţi că, de fapt, ne-aţi anunţat. Pe site cică. Intru pe site: nimic, doar o sărmană interfaţă de pe timpul când Steve Jobs încă lucra asupra primului Apple Computer.

Ieri dimineaţa, pe la 7, mi-a fost deconectată apa. Mai multe străzi din regiunea Belinski-Neaga. Cică până seara o să fie, că-i planificat şi au anunţat – habar n-am unde. Bun, nu m-am supărat. Na, se întâmplă, îmi zic. Vin acasă obosit de la serviciu, vreau să fac un duş, să beau o cafea şi să privesc vreun film. Da’ de unde, că apa încă nu-i. Sun, nimeni nu răspunde.

Mă trezesc dimineaţa. Voios, nespălat şi flămând. Ce s-a-ntâmplat? Sunăm la Apă Canal – авария на том же месте где вчера проверяли şi-mi închide în nas. Zaebisi. La ce dracu’ mai plătesc servicii, salariul prostănacilor ăştia care după ce verifică treb’ să se întoarcă, pentru că se sparge apeductul?

Este ora 12.35, încă nespălat, flămând şi deloc voios. La lucru, evident, nu pot merge. Sun într-una. Nadejdei Fotescu, de la presă; în anticameră; linia fierbinte – nimic. Toţi se fac morţi în popuşoi. Sun într-una. Ba aud robotul, ba mi se închide, ba e ocupat.

În situaţia mea sunt câteva mii de oameni din perimetrul străzilor afectate. Toţi tac. Din păcate moldoveanul mai bine rabdă, decât să se certe cu cei pe care-i plăteşte.

Nu-i nimic. Fac eu un reportaj săptămâna asta, ca înainte de concediu, ca să arăt cât de bine-mi sunt prestate serviciile.

Mulţumesc mult, stimaţi prieteni de la “Apă Canal”.

Sper din tot sufletul meu plăpând să vi se deconecteze electricitatea, telefonul, apa şi să aveţi diaree.

O zi frumoasă,

Pupici!

sursa: alexgurdila.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog