BlogPost.Timpul.md

Douăprocente

1075679_342462842551023_1976221213_n
Imagine:facebook.com
 

eu credeam că am scris despre asta cel puţin în 2009. ţin minte prima dată auzisem despre lege în 2008 când se dorea implementarea ei în România(pe atunci eram în AIESEC, iar AIESEC Moldova era/este foarte apropiat de cel din România)

apoi a urmat un mandat de 2 ani în CNTM în care la fel s-a pomenit despre lege, dar dat fiind că “Legea Voluntariatului” încă nu exista accentele erau departe de loby şi implementare

acum iată a apărut şi pagină pe facebook, interesant că tot prin efortul oamenilor care mi-au fost colegi de facultate/activităţi extracuriculare pe timpuri, îi plăcut nuşcum când oameni din generaţia ta ajung în instituţii guvernamentale şi se apucă de implementarea unor discuţii şi critici care erau rostite la o cană de ceai pe timpuri, un fel de

f_595330

 

Legea 2%” va da posibilitate unor entități stabilite de lege (spre ex. ong, instituții, fundații, etc.) de a primi anual o sumă de bani pe care contribuabilul (persoana fizică sau juridică) o va stabili din impozitul pe venit achitat (suma va fi echivalentă a până la 2% din impozitul calculat). Entitățile vor fi obligate de a cheltui banii doar pentru activități de interes public.

cam asta e explicaţia legii de pe aceiaşi pagină

eu aş pune-o mai simplu: orice persoană juridică/fizică are dreptul să decidă unde direcţionează 2% din impozitul său

acum imaginaţi-vă că monştri ca Orange, Union Fenosa sau Bucuria donează 2% unui ONG sau unui APL?

sau că într-un an toate companiile din Chişinău donează 2% din impozitul său pentru utilarea unor piste de biciclişti în capitală?

sursa: nicolaeapostu.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog