- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

O bormașină a fost operată cu un copil la spitalul „V. Ignatenco” din Chișinău

Scris de: 3blogpost la data Iulie 23, 2013 @ 00:42 in Actualitate | No Comments

Șocantul s-a produs! Liveul a fost transmis! Ecranele s-au îngălbenit într-atât că nici culoarea sângelui nu putea fi distinsă. În concluzie, premierul RM, Iurie Leancă, a reușit să fie șocat(!) (găsiți acest cuvânt aici [1]).

Totul a început cu imaginile „plasate pe internet [2]”, iar presa a pornit în căutarea bormașinii dreliului pierdut… Că-i bun, că nu-i bun, că-i industrial, că nu-i industrial, că-i ruginit, că nu-i ruginit, că-i permis, că nu-i permis. Dar despre asta și altele mai bine a scris Ion Tcaci [3].

Cel mai trist e că nimeni nu s-a interesat de starea acelui copil, filmat pe ascuns de un doctor-erou (?), chiar dacă ministrul Sănătății a vorbit despre asta în fața camerelor de luat vederi. Dacă operația a reușit sau nu, dacă acel copil se simte bine sau nu. Am citit doar aici [4] o propoziție. Pentru că o reușită pierde teren aproape întotdeauna într-o știre.

Dar, probabil, s-a ajuns unde se dorea, cu ajutorul presei, ca de fiecare dată – la existența unui conflict, a unor relații ostile și discreditări.

sursa: surdu.si.md

blogpostt [5]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [6] pe TWITTER [7]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/07/23/o-bormasina-a-fost-operata-cu-un-copil-la-spitalul-v-ignatenco-din-chisinau/

URLs in this post:

[1] aici: http://www.gov.md/libview.php?l=ro&idc=436&id=6579

[2] plasate pe internet: http://pan.md/video/Dreli-moldavskoy-meditsini/40206

[3] Ion Tcaci: http://iontcaci.info/2013/07/22/medicina-industriala/

[4] aici: http://www.e-sanatate.md/News/639/a-vizitat-spitalul-valentin-ignatenco-dar-nu-a-gasit-nicio-bormasina-industriala-andrei-usatii-filmuletul-a-fost-postat-pentru-a-discredita-activitatea-institutiei

[5] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[6] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[7] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.