BlogPost.Timpul.md

Primul semn de bătrânețe este atunci când…

image-2010-06-22-7466704-56-batranete
Imagine:hotnews.ro
 

Primul semn de bătrânețe este atunci când începi să observi nu doar culorile, dar și nuanțele și te bucuri pentru verdele atât de diferit pe un deal la Nisporeni.

Primul semn de bătrânețe este atunci când dimineața, când te trezești, te doare de fiecare dată altundeva, spune un erou al lui Marquez.

„Te doare ba un picior, ba un genunchi, ba ceafa, ba în piept”, mărturisește un erou al lui Georges Simenon.

Primul semn de bătrânețe este atunci când te gândești de ce degeaba să sari după mingea asta dacă tot n-o mai ajungi, spune portarul de pe vremuri al lui „Manchester United” Peter Schmeichel.

Primul semn de bătrânețe este atunci când ți se naște primul nepot sau prima nepoțică…

Primul semn de bătrânețe este atunci când toți cei din jur încep să fie mai tineri decât tine și nu te mai scot din „mata”, „Dumneavoastră”, „singur”.

Primul semn de bătrânețe este atunci când începe să te intereseze timpul probabil. Ne-a interesat vreodată în copilărie cum va fi vremea mâine?

Primul semn de bătrânețe este atunci când pleacă părinții – nu la magazin sau la lucru – și te surprinzi la gândul din poezia ceea a lui Păunescu „eu sunt cel ce va urma”.

Primul semn de bătrânețe este atunci când se împlinesc măcar două dintre condițiile descrise aici.

sursa: aiciscriu.eu

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog