BlogPost.Timpul.md

Despre drumuri „reparate”.

646x404
Imagine:adevarul.ro
 

Mai întâi drumurile erau reparate ziua pentru că nu erau bani mulţi şi erau alegeri – oamenii trebuia să vadă cu se lucrează ceva.

Apoi au apărut bani şi drumurile se reparau mai mult, adică au început să fie reprate mai mult pe datorie şi noaptea. Noaptea se lucra bine, repede, fără ambuteiaje. Apoi poliţia a spus că nu are cum să-i păzească pe drumari. Apoi nişte automobilişti au călcat nişte drumari.

Apoi drumurile au început să fie reparate ziua. Drumurile erau reparate ziua pentru că noaptea poliţiştii nu păzesc drumarii. Drumurile erau blocate ziua dar lăsau o bandă liberă. Una singură.Cine a avut plăcerea să meargă în mai pe Mateevici ştie.

Ieri şi alaltăieri se repara drumul pe 31 august, ei cum se repara – vezi foto. Alde rebeata de la exdrupo au pus Gaz-ul „poperiok” străzii şi nici măcar o bandă nu era liberă, riscul accidentării măcar a unui emerit drumar al regiei ExDruPo era cu tendinţă spre zero.

31 august

 

Acum întrebare înrebătoare: kakova hrena nu se poate de blocat porţiuni de străzi întregi pe timp de noapte cu Gazoane şi lucraţi cât vreţi voi numai nu formaţi ambuteiaje ziua?

sursa: pashavaleriu.blogspot.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog