BlogPost.Timpul.md
vieru.eu19.07.2013

Atenție șoferi! Gaură periculoasă în asfalt

 
Bloggeri / autori

Grigore Vieru

vieru.eu

 
 

Atenție șoferi! Gaură periculoasă în asfalt pe traseul Chișinău – Orhei în apropiere de intrarea în s. Peresecina (pînă la stația de alimentare Petrom).

Am observat-o acum trei săptămîni și mă gîndeam că va fi înlăturată cît mai repede posibil,  fiindcă am mai văzut ca unele porțiuni mici de drum de pe acest traseu ce prezintă pericol să fie reparate temporar pînă cînd se va duce la bun sfîrșit reparația capitală. Drept exemplu este segmentul de drum înainte de podul de la Ivancea, cînd vii spre Chișinău. Acolo drumul era plin de gropi. Acestea erau „semănate” una lîngă alta de parcă ar fi fost sădiți cartofi și după recoltare nu au fost astupate cuiburile. Un alt exemplu este localitatea Slobozia Doamnei (Slobotka), în apropiere de pod la intrarea pe drumul adiacent ce duce spre or. Orhei. Acum se circulă mult mai bine pe aceste porțiuni după ce au fost reparate, dar nu înțeleg de ce Compania care efectuiază lucrările de reparație capitală a treseului întîlzie să arunce cîteva lopeți de asfalt fierbinte și în această gaură. Or ei o vor face Doamne ferește după ce cineva va avea de suferit grav din cauza acestei gropi?

Cam asta.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
vieru.eu02.10.2013

Fără Voronin, comuniştii nu vor mai fi comunişti

 

„Gata, soacra mea nu mai votează comuniștii ”, îmi spuse cineva zilele trecute, făcînd referință la recenta cuvîntare a lui Voronin, adresată mulțimii adunate în fața Palatului Republicii. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (1 Fără Voronin, comuniştii nu vor mai fi comunişti )

vieru.eu29.09.2013

Jurnal TV mai sărac după plecarea lui Bogatu

 

În ultimile luni se observă o creștere a tendinței jurnaliștilor de la Jurnal TV, de părăsi acest post de televiziune. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (1 Jurnal TV mai sărac după plecarea lui Bogatu )

vieru.eu18.09.2013

Comuniștii inițiază procedura privind demiterea Guvernului Leancă

 

Comuniștii cer demisia Guvernului Leancă și asta din cauza ultimilor năzbîtii ale acestuia făcute la Banca de Economii din Moldova (BEM). Poate, într-o măsură oarecare ei au dreptate, dar mă întreb ce o să dea asta. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (0 Comuniștii inițiază procedura privind demiterea Guvernului Leancă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog