BlogPost.Timpul.md
11.07.2013

Open Mind, cel mai fierbinte eveniment din vara asta!

 
Bloggeri / autori

Veaceslav Balacci

 
 

baner
 

Week-endul viitor am în sfârşit o ocazie bună de a mă salva din rutina programului de muncă. Dacă vreţi şi voi o gură de aer proaspăt de vară, fără a fugi la sute de kilometri de Chişinău veniţi la CEL MAI FIERBINTEEEE eveniment din vara asta!

Chișinăul va fierbe la propriu în data de 20 iulie ora 19:30, când se va organiza cel mai tare eveniment open air din vara asta, Open Mind Cinema – Născut în Moldova, la Megapolis Mall.
Open Mind Cinema este locul perfect unde se vor aduna toţi iubitorii de cultură și distractie, departe de forfota orașului, locul unde te poți relaxa și încărca cu emoții pozitive.
Amatorii de bucate tradiționale și vin bun, iși vor putea delecta simțurile într-un spațiu special amenajat, cu un decor original și o atmosferă spectaculoasă.

Pentru ca tacâmul să fie complet, iubitorii de frumos vor putea vedea o expoziție în vin de Vasile Botnaru, iar mai tirziu după o mică prezentare muzicală, la un ecran veți putea privi filmul “Nuntă în Basarabia” de Virgiliu Mărgineanu. La final este programat un party cu muzică balcanică.

Pe scenă va urca cel mai nou artist din Republica Moldova – Max Oazo, care îți va aduce un single hot de vară și multe alte melodii frumoase.
Preţul biletelor este de doar 40 de lei , iar o parte din banii care se vor strânge, vor fi donați la o Casă de copii din Bălți. Cei care dispun de lucruri pe care ar dori sa le împartă cu aceștia, o pot face lasându-le într-un coș pentru donații.
Vă așteptăm cu drag, la evenimentul cultural Open Mind Cinema, unde vor fi oameni buni, bucate gustoase și muzică de calitate.
Un plus este că puteţi veni cu aparatele foto pentru a surprinde cele mai tari momente.
Distracţia este garantată, iar voia bună o facem noi!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
04.10.2013

Subsecvent, RELIEFEZ: Tudor, LASĂ FU®MATUL!

 

La 16 septembrie, după ce tânărul şi zglobiul general al Vămii moldoveneşti a încercat să-mi închidă gura prin nişte acuzaţii de doi bani, făcute public şi fără prezentarea cărorva probe, cu încălcarea prezumţiei nevinovăţiei şi dreptului la apărare, i-am adresat lui Baliţchi o cerere prealabilă prin care am solicitat DEZMINŢIREA informaţiei calomnioase. Prin acea cerere i-am solicitat de asemenea... (3 Subsecvent, RELIEFEZ: Tudor, LASĂ FU®MATUL! )

20.09.2013

EXCLUSIV! Deconspirarea bandei lui VALET. Partea II. Adrian Morărescu, MILIONARUL din… CARTON

 

 Continuare. Vezi şi Partea I.  O să recunosc că protagonistul nostru de azi era planificat pentru a fi abordat într-una din părţile de la urmă ale serialului, acesta fiind nici pe departe cea mai grea piesă din banda lui Bandiţchi. Însă, dacă tot celebrăm azi prima anversare de o săptămână de la conferinţa de presă din... (0 EXCLUSIV! Deconspirarea bandei lui VALET. Partea II. Adrian Morărescu, MILIONARUL din… CARTON )

16.09.2013

Cerere prealabilă lui BALIŢCHI

 

               Adresată public şi depusă pe suport de hârtie în căsuţa poştală a Serviciului Vamal Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (0 Cerere prealabilă lui BALIŢCHI )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog