BlogPost.Timpul.md

20 de dolari pe lună pentru Photoshop sau Premiere

Știți ce zic cei care câștigă bani din grafică, webdesign, filme și tot restul, dar folosesc Photoshop sau Premiere piratat? “Păi e prea scumpă licență! E o mie de euro! E 3000 de euro!”

Așa este. Photoshop CS6 costă aproape 1000 de euro, Illustrator vreo 800 de euro, Premiere Pro vreo 1200 euro, iar un pachet complet CS6 costă cam 3000 de euro. Scump!

Sunt curios ce justificări vor fi găsite acum, când Adobe a introdus pachetele Creative Cloud. Downloadezi, instalezi și folosești ce programe vrei tu din toată oferta lor pentru 50 de dolari pe lună. Programul full, nu ceva în browser, gata de lucru offline și cu toate funcțiile uzuale. Iar dacă vrei doar un anumit software, de exemplu doar Photoshop sau doar Premiere Pro, costă 20 de dolari pe lună. Scump?

Bună mișcarea Adobe. Pachetelor lor n-au nici o legătură cu cloud-ul la care ne gândim noi, în afara faptului că primești 20 GB de spațiu online pentru stocare. Este, pur și simplu, software oferit cu taxă lunară, cum de altfel multe alte programe ar trebui să fie, ca să plătești pentru ele doar când ai nevoie.

sursa: nwradu.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog