BlogPost.Timpul.md

Îmi plac filmele lui Di Caprio

RICK31
Imagine:rick.com
 

Cînd priveam Titanicul, nu credeam că am să spun aşa ceva vreodată. Filmul care l-a făcut vedetă de prima mînă, pe mine personal, m-a dezamăgit. Şi nu atăt filmul cît prestaţia sa. După a urmat Romeo şi Julieta şi Beach (în ordinea în care le-am văzut eu, nu cea cronologică), filme şi mai proaste decît Titanicul. Mai ales R şi J. Am zis că nu mă mai uit la filme de-ale lui. Absolut întîmplător am văzut, într-o noapte, la PRO TV, The Quick and the Dead, un film mai vechi al său şi am ridicat o sprînceană :)

A urmat Aviatorul (linia cronologică a mea personală), un film pe care nu am putut să termin de-l privit. Mare noroc că am prins, la tv, Catch Me If You Can. Am rămas impresionat. Ceea ce a urmat a fost un maraton al calităţii – nu am scăpat nicun film de-al său, ieşit după. Gangs of New YorkThe Departed (un film de milioane, cu o distribuţie fantastică),  Blood Diamond (face un rol dramatic de zile mari), Body of Lies (în perioada în care filmele despre Orientul Apropiat erau la modă, face un rol mai tare decît “oscarul” The HurtLocker),Revolutionary Road (readuce romanticul pe ecrane), Shutter Island (rol perfect într-un thriller demenţial), Inception (o mega producţie, de o complexitate aparte), J Edgar (rol dublu, al celebrului părinte al FBI-ului), Django Unchained (producţie made by Tarantino, cu un Di Caprio în cel mai negativ rol al său, din carieră – perfect).

Recent aţi văzut, The Great Gatsby, despre care Alex a scris foarte bine. Un film MARE, cu un actor GIGANT. Urmează The Wolf of Wall Street, film în cheia celor adorate de mine (Too Big to FailMargin Call, Wall Street I şi II). Un film de la care aştept perfecţiunea :) de la Leo. Şi sunt aproape sigur că o voi primi. Mai jos aveţi trailerul oficial. Ard de nerăbdare!

sursa: ivan.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog