BlogPost.Timpul.md

Sfaturi utile despre cazane pe lemne

Cu toate că ne aflăm în toiul verii, iar după geam arșița alungă trecătorii spre locuri umbrite și havuze, am hotărât să pun în discuție această temă deoarece străbunii cei înțelepți ne-au învățat că bunul gospodar își face vara sanie și iarna car, deci e timpul potrivit să vorbim despre centralele pe lemne.

De ce pe lemne? Deoarece o astfel de încalzire nu afectează mediul încojurător precum celelalte tipuri și cred ca e deja timpul să atragem mai mare atenție problemelor ecologice. La fel încălzirea cu lemne nu bate la buzunar în mare masură, iar pentru moldoveanul de rând aceste este cel mai important dintre toate aspectele.

Așadar dacă ai făcut alegerea în favoare unui cazan pe lemne ar trebui să cunoști unele momente înainte să faci investiția finală. În primul rând aceste sisteme se împart în 2 tipuri: cazane pe lemne cu ardere clasică și cele cu gazeificare, ambele cu punctele lor forte. Centrala clasică nu este “mofturoasă” când vine vorba de combustibil și se poate alimenta cu lemne care nu sunt neapărat uscate în totalmente. Din avantajele celei cu arderea inversă se pot enumăra: putere calorică mai ridicată, camera de ardere mai mare, curațare mai ușoară, poluare redusă, însă în procesul de alimentare se permite folosirea lemnelor uscate integral (care au fost procurate din timp și păstrate în încăpere). De obicei se folosesc lemnele de esență tare și se cunoaște că carpenul, fagul și stejarul oferă cea mai mare putere calorică. Bradul este perfect pentru a porni focul, căci foarte repede ajunge la temperaturile maxime de ardere.

Instalarea unei centrale pe lemne se face doar de specialiști, iar pentru un randament bun și durabilitate nu încercați să economisiți pe alte părți componente ale sistemului. Conductoarele din cupru sunt cele mai bune, dar și cele mai scumpe, iar coșul de fum la fel este un agregat extrem de important care necesită atenție.

În concluzie vreau să le reamintesc bărbaților că a pune lemne pe foc și a privi procesul de ardere este o adevărată plăcere, în special când o faci pentru a crea confortul celor dragi ție.

sursa: luchianiuc.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
acheter nike blazer pas cher

Macarons au chocolat4. Saupoudrer peu à peu la poudre bien tamisée dans les blancs, et mélanger à la corne en plastique ou à la spatule en silicone. Le mélange doit être brillant, lisse, et former un ruban en retombant.5. Préparer une feuille de papier sulfurisé sur une plaque à pâtisserie. pour la technique, la pointe de la douille doit toucher la plaque en étant légèrement inclinée, mais bien face à vous : une main

Martie 24, 2014 at 12:56 Răspunde
 
stone island

Ten Items to Consider For Your Wedding After the initial few weeks associated with feeling on top of the planet once you have chose to got married, it is then time to conclude the actual hard work and also begin preparing your own big day. There’s so much in order to arrange, book, kind and choose that it can just about all get a little bit overwhelming, especially when you look at the monetary expenses too.Below, we take a look at our top ten things to think about when planning your wedding, co

Aprilie 17, 2014 at 14:48 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Pentru mine 10 MAI este ziua nationala a Romaniei. Romania are un singur imn '' Traiasca Regele''.

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog