BlogPost.Timpul.md
www.nasul.tv25.06.2013

O știre ratată de presa independentă : 2014 – anul brincovenilor

 
Bloggeri / autori

Radu Moraru

www.nasul.tv

Radu Moraru este un realizator de televiziune consacrat, fiind binecunoscut ca realizator al emisiunii TV „Nașul”.

 
 

La Forumul Dreptei, organizat de NASUL TV, “presa independentă”, cu mici excepții, a lipsit cu desavirsire. Neinteresant subiectul! Mai ales ca, pentru prima oara, liderii dreptei, aproape toti cei care au fost alaturi de TB in vara lui 2012, se reintilneau pentru prima oara de atunci intr-o emisiune transmisa in direct. “Ziaristii liberi” nu au urmarit nici macar transmisia directa de simbata si nici macar reluarea de luni seara, in prime time.

Pe vremea cind lucram la Evenimentul Zilei, daca un ziarist ar fi ratat un asemenea eveniment, Ion Cristoiu l-ar fi dat afara pe loc, indiferent cit de bun era respectivul.

Daca nu ar fi existat embargoul dictat de “mogulii” de presa, ziaristii ar fi fost prezenti si ar fi dat STIREA ANULUI!

Anul viitor, 2014, se implinesc 300 de ani de la unul dintre cele mai impresionante MARTIRAJE din istoria Crestinismului, sacrificiul Brincovenilor pe altarul credintei. La propunerea marelui patriot Constantin Tanase, editorialistul cotidianului TIMPUL de la Chisinau, cel mai important ziar de limba romana de peste Prut, NASUL TV a fost onorat sa devina partener media al celui mai important eveniment al crestinatatii ortodoxe din 2014.

Impreuna cu TIMPUL si cu romanii de pretutindeni, vom vorbi lumii intregi despre puterea credintei si crestinism, izvorite din aceasta familie binecuvintata, BRINCOVENII!

Daca nu stim ce vom fi miine, macar sa ne amintim de unde venim si sa spunem intregii crestinatati o pilda din istoria neamului romanesc. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ioan

Salut ideea, este foarte bine ca ati completat lista bloggerilor cu Radu Moraru del la Nasultv. L-am citit cu placere si interes. Bravo TIMPUL, bravo NASULTV!

Iunie 26, 2013 at 00:12 Răspunde
 
Imonu

Nene Moraru,
am citit in „Timpul” ce era de citit si am vazut la Nasul TV ce era de vazut. Chestia e ca trebuie consecventa ,vizibilitate si promovata audienta la mai marele Parlament. Altfel se intampla ca si in cazul celor 400 de ani de la „decapitarea ” lui Mihai Vitezul, Regele Mihai fiind singura voce care ne-a amintit raspicat despre el,epoca lui si… „mitul „lui intemeitor. Zic :”mit intemeitor” si nu altfel tocami pentru a demitiza mitul nationalismului fara nationalism, cum ne-a fost indicat de unii democrati… mai noi. De parca nu toata istoria are momentele ei care o jaloneaza de altele,fara voga etichetarilor. Indiferent a carei „natii”.

Iunie 26, 2013 at 15:05 Răspunde
 
Codin Unionistul

COINCIDENTE OCULTE TERORISTE ANTI-UNIONISTE
SAU LICHIDARI LA COMANDA ?
–––––––––––––––––––––––––––––
1.
Daca nu s-a reusit in mai 1989, când prozatorului D. Matcovschi i s-a organizat un accident la comanda din care a scapat gratie Ingerilor Pazitori, apoi acum la cei 73 de ani, mai subtil, prin iradieri si otraviri s-a reusit anihilarea lui prin ingropare exact la data de 28 iunie 2013 când pe Piata Academiei din Chisinau la orele 11 se organizeaza un alt MARS PRO-RE-UNIRE cu România in semn de doliu a zilei de 28 iunie 1940 când Basarabia a fost cotropita de Imperiul Raului Rosu Comunist Moscalesc.
2.
O alta Coincidenta la Comanda: jurnalistul anti-comunist si unionist de la Casa Radio de la Schinoasa, Alecu Mocanu moare la 57 de ani de o boala “nemiloasa” – otravire si iradiere la comanda exact in zilele de la finele lui Oct.2012 când la Bucuresti s-a organizat cel mai mare Mars Unionist de dupa razboiul al doilea mondial.
3.
Lista coincidentelor-cadou a ocupantilor moscali continua:
disidentul anti-comunist si unionist fervent trecut prin Gulagurile din Siberia, Valeriu Graur stabilit la Bucuresti, “decedeaza” de batrânete otravita si iradiata iarasi la comanda exact in ziua de 15 Septembrie 2012, când la Chisinau, a doua zi de duminica s-a organizat cel mai mare Mars Unionist din istorie.
4.
Si o alta coincidenta sinistra: marea cântareata de opera Maria Biesu este “trimisa” pe lumea cealalta exact la 16 mai 2012, la aniversarea celor 200 de ani de ocupatie… moscaleasca, zi in care centrul Chisinaului era indoliat de miile de tineri studenti manifestând contra ocupatiei rusesti si asteptând Re-Unirea noastra cu România. Mai stiati ca Maria Biesu prin tineretele sale se declarase o ferventa unionista monarhista ?
–––––––––––––––––––––––-
CHIAR CREDETI IN ACESTE “COINCIDENTE” OCULTE,
DOMNULE PRESEDINTE ADORMIT N. TIMOFTE ?

Iunie 27, 2013 at 07:32 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog