BlogPost.Timpul.md

Despre oameni , universuri și vise-pereche

Unu plus unu nu fac doi – asta mi-a zis matematica vieții. În încercarea de a demonstra teoria echilibrului și a unității în doi, după mii de calcule și încercări, realizâm că fiecare din noi are legile sale de viață, iar odată puse toată la un loc, ne-am trezit că le lipsește armonia.

Visul tău plus visul meu nu neaparăt s-a tranformat în visul nostru. Tu visai în alb – negru, eu visam colorat.  Visele noastre trăiau fiecare în universul său, fiecare luând de la celălalt exact atât cât avea nevoie pentru a fi realizat. Fiecare din noi a luat tot ce a crezut că are nevoie pentru propria fericire, pentru că fericirea este egoistă și nicidecum empatică.  Pe doua temelii nu poți construi o casă, după cum două vise complet diferite nu se pot îngemăna.

M-am trezit într-o noapte cu lună plină.  Reflecția lunii în sticla rece a nopții vibra ca și încercările mele de a-mi reconstrui visul. Uitându-mă la soarele nocturn ce lumina sufletele insomniace, undeva adânc am simțit că visul meu a fost mai intens, mai plin și mai luminos ca niciodată. Se făcea că de cealaltă parte a lunii, cineva avea același vis, în aceleași culori și în același univers….

sursa: nativozian.wordpress.com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: ,
 
 
Vik

Nati, esti o poeta in adevaratul sens al cuvintului! Bravo!

Iunie 25, 2013 at 19:54 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Descoperire științifică de excepție la Chișinău

 

Un matematician moldovean soluționează o problemă formulată de către renumitul matematician francez Poincaré acum 130 de ani. Se numește Mihail Popa, este doctor habilitat, profesor universitar, cercetător ştiinţific principal la Institutul de Matematică și Informatică (IMI). A împlinit anul acesta 65 ani şi este unul din cercetătorii adevăraţi de la noi care munceşte cu onestitate şi cu... (0 Descoperire științifică de excepție la Chișinău )

Rușinea… de a fi moldovean

 

Ce fel de nație suntem noi, moldovenii? Îi aud pe unii care spun că sunt mândri că’s moldoveni. Ridică mândria la rang de virtute și se umflă în pene ca niște curcani plouați. Cum să te mândrești că ești moldovean când niște dobitoci, moldoveni mândri, au violat două suflete amărâte: într-un sat o femeie gravidă,... (6 Rușinea… de a fi moldovean )

Violează un scenariu bun din viață

 

în moldova nu se fac filme. cică nu avem scenarii. sau, de fapt, nu avem scenariști. pentru că scenarii avem, mai dă domnu, în fiecare zi la știrile pro tv. acum am intrat în perioada violurilor. epidemia violurilor. violăm tot de la capre la gravide și downi. uite un scenariu  bun: șapte tipi o violează... (0 Violează un scenariu bun din viață )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog