BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net20.06.2013

Ghimpu în apărarea Rusiei

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

big-ghimpu-neaga-ca-pl-a-fost-finantat-din-exterior-in-campania-electorala
Imagine:trm.md
 

Mihai Ghimpu a sărit astăzi în apărarea Rusiei și a solicitat demisia ministrului apărării pentru că aceasta a declarat deschis despre capacitatea armatei naționale de a opune rezistență unui atac armat. Declarația ministrului a fost făcută în cadrul unui interviu realizat de Doru Dendiu.

Până acum Ghimpu răcnea în stânga și dreapta că Mâna Moscovei strică partidul său. Se pare că Mâna Moscovei este chiar a lui, iar săritul în apărarea Rusiei ar demonstra încă o dată despre ceea ce se întreabă mulți de mult timp: Cum Ghimpu era judecător pe timpul URSS dacă fratele său era declarat dușman al poporului și dorea Unire cu România?.

Se știe că pe timpul URSS nu ajungeai în funcții de judecător dacă până și buneii sunt suspectați de careva acțiuni îndreptate împotriva ideologiei comuniste, dar uite că Ghimpu a activat în calitate de judecător în timp ce fratele său lupta pentru Unirea Basarabiei cu România, iar acum, Mihail Fiodorovici își exercită în continuare atribuțiile moscovite, cu aceeași Mână a Moscovei, despre care spunea că e la Ana Guțu.

Dragoș Galbur a scris astăzi pe Facebook: Că Mihai Ghimpu e psihic bolnav nu e o noutate. Că aberează, înjură, gafează și distruge PL-ul – la fel nu e o noutate, dar să-l ataci pe Marinuța pentru că acesta a declarat cu glas tare că Republica Moldova nu-i o cârpă de șters podelele rușilor și că ar putea riposta atacurilor separatiștilor de peste Nistru, e strict neverosimil.

Respect d-le Vitalie Marinuta, chiar dacă n-am nicio treabă cu PL și conflictele voastre de interese, dar toată admirația pentru declarația pe care ați făcut-o vis-a-vis de un potențial conflict pe Nistru, în special pentru ”regiunea transnistreană a Republicii Moldova”. Mai frumos de atât nu putea fi formulat.

Nu cred că este cineva care să nu-i dea dreptate blogger-ului Galbur pentru afirmația sa, pentru că chiar așa și este.

La același subiect a scris și Sergiu Mocanu, care susține că a luptat pe frontul de la Nistru și a apărat independența Moldovei. Textul găsiți aici: http://www.sergiumocanu.md/?p=2468 – Numai la noi un ministru al apărării ar putea fi demis pentru că este gata să-şi apere ţara.

Mâna Moscovei…

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog