BlogPost.Timpul.md

Rusia nu-și dă copiii cuplurilor gay. Adopţia,interzisă de lege.

Crying baby

Homosexualii şi lesbienele nu au voie să adopte copii din Rusia. Parlamentul de la Moscova a adoptat o lege ce interzice cuplurilor formate din persoane de acelaşi sex să înfieze copii din această ţară.

Olga Batalina, Comitetul Dumei pentru problemele familiei, femeilor şi copiilor: „Nu suntem pregătiţi să ne dăm copiii în ţări ce nu le pot asigura securitatea, care nu pot garanta pentru siguranţa lor şi care nu comunică suficient cu partea rusă în aşa fel încât să putem controla condiţiile lor de viaţă, cum a fost în cazul Statelor Unite ale Americii. Totodată suntem absolut împotriva adoptării unor copii ruşi de către cupluri formate din persoane de acelaşi sex.”

Legislaţia rusă impune o serie de condiţii părinţilor adoptivi din străinătate, precum un nivel destul de mare al veniturilor şi un cazier curat. Până de curând, între cerinţe nu era menţionată orientarea sexuală. Preşedintele rus încă nu a comentat proiectul de lege dar poziţia sa este binecunoscută.

„În ceea ce priveşte legea de restricţionare a adopţiilor de copii din Rusia de către cupluri de acelaşi sex, încă nu am văzut un asemenea text. Dacă aceasta va trece de Parlamentul ţării, o voi semna”, spune Vladimir Putin.

Vladimir Putin declarase recent că o lege franceză prin care s-a permis căsătoria între persoane de acelaşi sex venea în contradicţie cu valorile tradiţionale ruseşti. El a anunţat că Rusia va lua măsuri pentru a se asigura că niciun cuplu homosexual din străinătate nu va adopta orfani din Rusia.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
none

Foarte corect – decit in familii de acelasi sex, mai bine in familii traditionale rusesti, unde toti sunt niste alcoolici, brute, si curve – Russian Family Rules !!!

Iunie 20, 2013 at 19:44 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog